1286 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani și alte 416 puse la dispoziție de angajatorii din alte județe!

1286 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani și alte 416 puse la dispoziție de angajatorii din alte județe!

   Foto: Blog Webhelp.ro

Cei mai căutați pe piața muncii sunt în continuare inginerii de diferite specializări, de multe ori cu vechime, însă la salarii de 2000-2500 de lei. În schimb, o primărie de comună angajează un consilier cadastru, salariul oferit fiind de 4000 de lei. 

O ofertă cu adevărat generoasă vine, însă, de la Primăria Municipiului Botoșani, care oferă peste 7000 de lei lunar unui consilier clasa I, grad profesional superior, cu studii în domeniul științelor inginerești și vechime de 7 ani. 

Mai sunt disponibile locuri de muncă în sistemul privat, angajatorii căutând bucătari, frizeri, cosmeticieni, vânzători, zidari, instalatori centrale, zugravi, mecanici autopatiseri, croitori etc. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

astăzi, 10:08
245

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs, luni dimineață, în orașul Flămânzi, în apropiere de Liceul „Nicoale Bălcescu”.Potrivit anchetatorilor, î...

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

astăzi, 09:20
103

Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor. Oraşul arată ca după bombardament, tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la P...

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Liberalii recurg la orice tertipuri pentru a nu dubla alocațiile copiilor din România, așa cum a prevăzut PSD, inclusiv copy-paste!”

astăzi, 08:50
82

Parlamentarul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru a declarat astăzi că este oripilat de faptul că liberalii folosesc tehnici de manipulare pentru a nu dubla alocațiile.  „St...