Membrii Clubului Rotary de la Botoșani intră în lupta cu poliomielita - VIDEO

Membrii Clubului Rotary de la Botoșani intră în lupta cu poliomielita - VIDEO

Încă un membru al Clubului Rotary, Cătălin Silegeanu, patronul societății Hidroplasto de la Botoșani, a anunțat că a făcut o donație generoasă pentru eradicarea poliomielitei.

Acesta a donat 1000 de dolari pentru lupta împotriva bolii, îndemnând și alți colegi de club sa facă și ei donații la rândul lor. Proiectul nu este singular, ci este unul derulat la nivel mondial, Clubul Rotary beneficiind de sprijinul lui Bill Gates, ce va tripla suma deja donata de membrii clubului.

“Am făcut acest lucru pentru a ajuta la eradicarea unei boli care și-a spus cuvântul la nivel internațional, și este firesc pentru toată lumea să sprijine aceste proiecte. Și pe viitor, la nivel local, mă voi implica în proiecte pentru a dezvolta orașul si a ajuta comunitatea noastră de la Botoșani”, a explicat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Cătălin Silegeanu nu este la prima acțiune umanitara, fiind unul dintre oamenii de afaceri din Botoșani care sprijină inițiativele umanitare inițiate prin Clubului Rotary.

Cei interesați de acest uriaș proiect pot vedea stadiul implementarii acestuia și modul în care sunt cheltuiți banii pe site-ul www.endpolio.org.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

65 de candidaţi s-au înscris pentru posturile de asistenţi medicali la Spitalul Județean Mavromati ca să lupte cu Covid - 19

Miercuri, 8 Aprilie 2020
1899

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati au scos la concurs 20 de posturi de asistenţi medicali debutanţi, cu postliceală, 20 de infirmieri şi cinci îngrijitori.Ceea ce a atras do...

Efectele nevăzute ale izolării. Violență domestică în creștere, dar mai puțin semnalată. „Cum să sun la ambulanță, când la spital sunt cazuri de coronavirus?”

Miercuri, 8 Aprilie 2020
755

Nu există niciun manual care să le spună guvernanților ce consecințe vor avea măsurile de carantină și izolare. Liniștea, străzile goale, viețile puse pe pauză amenință nu doar cu un val...

Dosarul medicului infectat cu Covid, care și-a sfidat colegii din Spitalul Județean, a fost preluat de Parchet

Miercuri, 8 Aprilie 2020
3282

Miercuri, 8 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a preluat dosarul penal privind infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor”, referitor la un m...