Jandarmii botoșăneni au întins o mână de ajutor celor șapte copii ai unei dorohoience bolnave

Jandarmii botoșăneni au întins o mână de ajutor celor șapte copii ai unei dorohoience bolnave

Cei șapte copii ai unei mame din Dorohoi, greu încercată de soartă, au primit, marți, vizita jandarmilor care au dorit să le însenineze sărbătorile de iarnă prin donațiile făcute în Ajunul Crăciunului.

„Sperăm că am reușit să le aducem un zâmbet pe buze și îi dorim mamei însănătoșire grabnică. Ca o coincidență, în momentul când am ajuns la domiciliul familiei din municipiul Dorohoi ne-am întâlnit cu un bărbat din județul Suceava care aflase din mass-media despre cazul acesta și a dorit să dea o mână de ajutor familiei. Mai mult decât atât, a luat numărul de telefon al familiei cu gândul de a reveni cu ajutoare și în alte ocazii”, precizează reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.

O familie din județul Botoșani trece prin momente dureroase. Mama celor șapte copii, din Dorohoi, Ionela Butnariu este grav bolnavă, iar tatăl abia găsește de muncă cu ziua pentru a avea ce le pune micuților pe masă. 

Cel mai mic dintre copii are un an, iar cel mai mare 13 ani. Mama face chimioterapie pentru cancer uterin, pe care l-a depistat la șase luni după nașterea ultimei fetițe. Are nevoie stringentă de bani. Cu lacrimi în ochi, femeia spune că nu mai are putere să lupte cu boala crâncenă și o dărâmă și mai mult faptul că nu poate avea grijă de copiii săi, așa cum ar trebui.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sentință definitivă în cazul primarului orașului Botoșani și a altor persoane din conducerea municipalității. Achitări în linie în dosarul „Uvertura Mall”

astăzi, 18:36
18

Primarul municipiului Botoșani și alte persoane aflate în conducerea municipalității au fost achitați în dosarul Uvertura Mall, deschis de Direcția Națională Anticorupție (DNA) &i...

DSP despre coronavirus: la Botoșani nu a fost încă necesară dispunerea măsurii de carantină

astăzi, 15:53
296

Direcția de Sănătate Publică de la Botoșani a anunțat astăzi că toate persoanele care revin în România din China, sau anumite regiuni ale Italiei, sunt chestionate la intrarea pe t...

29 februarie 2020: „Ziua porților deschise” în toate unitățile de învățământ de la Botoșani

astăzi, 15:32
133

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a anunțat astăzi că în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, care școlarizează clase de învă...