Donațiile pentru cadrele medicale continuă. „Medicii din prima linie trebuie să știe că nu sunt singuri”

Donațiile pentru cadrele medicale continuă. „Medicii din prima linie trebuie să știe că nu sunt singuri”

Asociația „Salvează o inimă”, coordonată de către Vlad Plăcintă, organizația prin intermediul căreia s-a achiziționat primul aparat de testare COVID în Botoșani, continuă să vină în sprijinul cadrelor medicale, susținută de oameni de afaceri și de simpli donatori.

Miercuri seară, 1000 de combinezoane și 3000 de măști de protecție comandate de asociație au sosit în Botoșani, urmând ca acestea să fie distribuite unităților sanitare.

„În aceasta seara s-au adus in Municipiul Botosani 1000 combinezoane de grad inalt de protectie pentru medici si 3000 masti de protectie prin intermediul Asociatiei Salveaza o inima. Medicii din prima linie trebuie sa stie ca nu sunt singuri…semneaza o mica parte din mediul de afaceri din Botosani…dar care au o inima mare”, a scris Vlad Plăcintă pe Facebook.

La începutul acestei săptămâni, prin intermediul aceleiași organizații, s-au donat nouă tuneluri de decontaminare unor instituții cheie ale județului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
41

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
53

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
184

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...