Pro România Botoșani - din ce în ce mai puternică pentru alegerile locale. Viceprimarul din Românești este de astăzi membru Pro România!

Pro România Botoșani - din ce în ce mai puternică pentru alegerile locale. Viceprimarul din Românești este de astăzi membru Pro România!

Viceprimarul comunei Românești Dorel Ghiviziu este candidatul PRO România la funcția de primar al localității. Edilul din Românești a semnat azi adeziunea la Pro România.

“Noi facem o politică centrată pe cetățean. Nevolile alegătorilor noștri sunt teme de lucru pentru noi. Tocmai de aceea, viitorul primar al comunei Românești este acum parte din organizația noastră. Am spus în repetate rînduri: ne pregătim puternic pentru alegerile locale și vom aduce în fața botoșănenilor candidaţi care au dovedit că au capacitatea de a aduce și implementa în localitățile pe care le vor reprezenta proiectele și investițiile de care alegătorii au nevoie”, a declarat coordoantoarea organizației județene Pro România Botoșani deputatul Mihaela Huncă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sentință definitivă în cazul primarului orașului Botoșani și a altor persoane din conducerea municipalității. Achitări în linie în dosarul „Uvertura Mall”

astăzi, 18:36
96

Primarul municipiului Botoșani și alte persoane aflate în conducerea municipalității au fost achitați în dosarul Uvertura Mall, deschis de Direcția Națională Anticorupție (DNA) &i...

DSP despre coronavirus: la Botoșani nu a fost încă necesară dispunerea măsurii de carantină

astăzi, 15:53
341

Direcția de Sănătate Publică de la Botoșani a anunțat astăzi că toate persoanele care revin în România din China, sau anumite regiuni ale Italiei, sunt chestionate la intrarea pe t...

29 februarie 2020: „Ziua porților deschise” în toate unitățile de învățământ de la Botoșani

astăzi, 15:32
141

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a anunțat astăzi că în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, care școlarizează clase de învă...