(P) Comunicat PSD. Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici: „Botoșănenii merită un președinte care să le asigure stabilitatea și continuarea creșterii nivelului de trai”

(P) Comunicat PSD. Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici: „Botoșănenii merită un președinte care să le asigure stabilitatea și continuarea creșterii nivelului de trai”

(P) Comunicat PSD:

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat că premierul Viorica Dăncilă a venit astăzi în județ pentru a se întâlni cu botoșănenii din mai multe localități și a-i asigura că în calitate de președinte al României nu va lăsa niciun partid să taie sau să nu pună în aplicare toate drepturile câștigate de cetățeni în guvernarea social-democrată în privința salariilor, pensiilor, alocațiilor, indemnizațiilor, burselor dar și a investițiilor care sunt în derulare.   

„Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost primul Executiv care a înțeles cât de importante sunt investițiile în dezvoltarea comunităților locale. Avem peste 500 de obiective de investiții în diferite stadii de realizare în județul Botoșani pentru construcții noi și modernizări de drumuri, școli, grădinițe, locuințe, alimentări cu apă, cămine culturale, achiziții de ambulanțe, aparatură medicală, echipamente didactice și multe altele. Realizarea acestor obiective se datorează doamnei prim-ministru și echipei sale de miniștrii care au înțeles nevoile fiecărei comunități locale din județul nostru”, a declarat Doina Federovici.

„În Guvernarea social-democrată, 36.000 de botoșăneni au salariul minim net majorat, 20.000 de angajați din Botoșani au venitul mediu net mai mare cu 68%, au fost create peste 3.000 de noi locuri de muncă și au fost semnate peste 1.500 de noi contracte de muncă, 94.500 de pensionari botoșăneni au beneficiat de creșterea punctului de pensie, 4.500 de angajați din sistemul medical și 6.300 de persoane din învățământ au beneficiat de creșteri salariale și s-au înființat peste 1.000 de firme noi în județ, în ultimii 3 ani.

În cazul în care Klaus Iohannis va ajunge din nou președinte, botoșănenii și toți românii vor reveni la măsurile de austeritate din 2010 care vor fi puse în practică de guvernul PNL și a aliaților săi” se arată într-un comunicat.

Botoșănenii s-au săturat de ura și dezbinarea pe care o promovează PNL și candidatul lor, Klaus Iohannis. Botoșănenii s-au săturat de certuri, scandaluri și jigniri! Botoșănenii vor lucruri concrete de la clasa politică! Alături de colegii mei am discutat cu oamenii din fiecare zonă a județului și am realizat că majoritatea dintre aceștia își doresc o Românie unită, stabilă și o guvernare pentru fiecare român, fără discriminări, așa cum PSD a demonstrat că poate să crească nivelul de trai pentru fiecare categorie socială și profesională”, a subliniat președintele PSD Botoșani. 

Sursa: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, Organizaţia judeţeană Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
4

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
117

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
60

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...