Viceprimarul Andrei, atac la Cătălin Flutur. Îl acuză de cinism și lipsă de respect la adresa botoșănenilor

Viceprimarul Andrei, atac la Cătălin Flutur. Îl acuză de cinism și lipsă de respect la adresa botoșănenilor

Seria acuzațiilor și a criticilor dure dintre edilii locali pare să fie fără sfârșit. Războiul politic la care asistăm din ce în ce mai des concluzionează lupta pentru putere pe care fiecare partid politic încearcă să o câștige într-un fel sau altul.

Așa se face că în cursul zilei de luni, viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a aruncat critice dure la adresa primarului Cătălin Flutur, acuzându-l de cinism și lipsă de respect față de botoșăneni. Totul a pornit de la infrastructura municipiului Botoșani, proiect nesusținut de primar la București, după cum acuză Cosmin Andrei.

Redăm în continuare mesajul transmis de către viceprimar:

„Pentru dezvoltarea Botoşaniul o infrastructură de calitate este un lucru determinant. Este de apreciat efortul colegilor mei care au făcut demersuri pentru a lega Botoşaniul de restul ţării prin infrastructură de calitate, pentru că, oricum avem un dezavantaj din cauza poziţionării geografice. Chiar dacă unora nu le place, s-a construit drumul Botoşani Suceava cu aportul determinant al PSD, şi de asemenea investiţia Botoşani-Târgu Frumos a fost implementată până la desemnarea câştigătorului.

Dar nu este de ajuns.

Trebuie să reabilităm si infrastructura pentru Municipiul Botoşani, unde avem încă 60 de km de drum neasfaltat!!!

Şi mai avem nevoie de o şosea de centură!

Am reuşit să finalizăm prin Zona Metropolitană documentaţia tehnică pentru o rută pentru traficul greu si nu numai, care să ocolească Botoşaniul si să decongestioneze traficul de pe Calea Naţională, Petru Rareş, Maior Ignat, Viilor, Kogălniceanu şi Pacea, acolo unde oamenii reclamă ca li se surpă pereţii caselor din cauza trepidaţiilor .

În loc să pună umărul la susţinerea acestui proiect şi să meargă să-l susțină la guvernul Orban, primarul Cătălin Flutur se duce la Bucureşti şi discută despre orice altceva decât despre infrastructura municipiului.

Să ai documentaţie pentru o şosea de centură pentru oraş şi să mergi în faţa miniştrii tăi PNL, să discuţi discuţii despre investiții care privesc alte zone, reprezintă cinism şi lipsă de respect la adresa botoşănenilor. Probabil pentru că domnului primar nu îi place că PSD a realizat acest proiect şi de aceea nu îl susţine, argumentând că nu este trafic şi ar fi bine să se facă drumul Botoşani - Paşcani !!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
26

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
39

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
41

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...