Viceprimarul Andrei, atac la Cătălin Flutur. Îl acuză de cinism și lipsă de respect la adresa botoșănenilor

Viceprimarul Andrei, atac la Cătălin Flutur. Îl acuză de cinism și lipsă de respect la adresa botoșănenilor

Seria acuzațiilor și a criticilor dure dintre edilii locali pare să fie fără sfârșit. Războiul politic la care asistăm din ce în ce mai des concluzionează lupta pentru putere pe care fiecare partid politic încearcă să o câștige într-un fel sau altul.

Așa se face că în cursul zilei de luni, viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a aruncat critice dure la adresa primarului Cătălin Flutur, acuzându-l de cinism și lipsă de respect față de botoșăneni. Totul a pornit de la infrastructura municipiului Botoșani, proiect nesusținut de primar la București, după cum acuză Cosmin Andrei.

Redăm în continuare mesajul transmis de către viceprimar:

„Pentru dezvoltarea Botoşaniul o infrastructură de calitate este un lucru determinant. Este de apreciat efortul colegilor mei care au făcut demersuri pentru a lega Botoşaniul de restul ţării prin infrastructură de calitate, pentru că, oricum avem un dezavantaj din cauza poziţionării geografice. Chiar dacă unora nu le place, s-a construit drumul Botoşani Suceava cu aportul determinant al PSD, şi de asemenea investiţia Botoşani-Târgu Frumos a fost implementată până la desemnarea câştigătorului.

Dar nu este de ajuns.

Trebuie să reabilităm si infrastructura pentru Municipiul Botoşani, unde avem încă 60 de km de drum neasfaltat!!!

Şi mai avem nevoie de o şosea de centură!

Am reuşit să finalizăm prin Zona Metropolitană documentaţia tehnică pentru o rută pentru traficul greu si nu numai, care să ocolească Botoşaniul si să decongestioneze traficul de pe Calea Naţională, Petru Rareş, Maior Ignat, Viilor, Kogălniceanu şi Pacea, acolo unde oamenii reclamă ca li se surpă pereţii caselor din cauza trepidaţiilor .

În loc să pună umărul la susţinerea acestui proiect şi să meargă să-l susțină la guvernul Orban, primarul Cătălin Flutur se duce la Bucureşti şi discută despre orice altceva decât despre infrastructura municipiului.

Să ai documentaţie pentru o şosea de centură pentru oraş şi să mergi în faţa miniştrii tăi PNL, să discuţi discuţii despre investiții care privesc alte zone, reprezintă cinism şi lipsă de respect la adresa botoşănenilor. Probabil pentru că domnului primar nu îi place că PSD a realizat acest proiect şi de aceea nu îl susţine, argumentând că nu este trafic şi ar fi bine să se facă drumul Botoşani - Paşcani !!”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat, sinceritate extremă pentru protestatarii care nu cred în coronavirus: Îi aşteptăm la spital. O parte din ei nu or să scape

Duminică, 12 Iulie 2020
826

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus duminică seară într-o emisiune televizată că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus ...

Suntem izolați: Ungaria se alătură țărilor care restricționează accesul românilor spre Europa

Duminică, 12 Iulie 2020
1181

Românii care nu cred că noul coronavirus există, nu poartă măști de protecție și nici nu acceptă să respecte măsurile de prevenire a extinderii noului virus - ceea ce a dus, după cum ...

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

Duminică, 12 Iulie 2020
297

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...