Vicepreședintele C.J. Botoșani, Bogdan Dăscălescu: Nova Apa Serv SA trebuie reorganizată complet

Vicepreședintele C.J. Botoșani, Bogdan Dăscălescu: Nova Apa Serv SA trebuie reorganizată complet

Problemele cu care se confruntă compania de apă de la Botoșani sunt prioritare pentru Consiliului Județean în noul mandat.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu, a declarat că la nivelul acestei societăți este imperativ necesaro o reorganizare.

“Din punctul meu de vedere la apă e foarte greu, acolo ar trebui o restructurare completă a companiei. Eu aș vedea cu totul altfel. În primul rând partea de investiții de la apă ar trebui orientată în primul rând către contorizare. În primul rând dacă ai pierderi, dacă ai scurgeri, în primul rând trebuie să identifici unde ai acele pierderi. Ca să faci acest lucru trebuie să faci contorizare. Trebuie să se facă o sectorizare, cu responsabili de zonă care să-și încaseze salariul în funcție din ce reușește să se înregistreze pe acel contor”, a declarat Dăscălescu.

În opinia vicepreședintelui CJ, singura metodă de redresare a Nova Apa Serv SA, nu este creșterea tarifelor, pentru acoperirea pierderilor, ci identificarea pierderilor de pe rețea și nu în ultimul rând schimbarea organigramei.

 

Spune-ne opinia ta