Patru companii s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea drumurilor din județ. CARE sunt acestea

Patru companii s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea drumurilor din județ. CARE sunt acestea

Patru companii și-au depus ofertele pentru deszăpezirea drumurilor din județ, după ce lucrările au fost scoase, pentru a doua oară, la licitație de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani.

Valoarea lucrărilor este de 9,9 milioane de lei, acestea fiind efectuate pe patru loturi: Botoșani (2,5 milioane lei fără TVA), Dorohoi (2,7 milioane lei fără TVA), Săveni (2,3 milioane lei fără TVA) și Trușești (2,3 milioane lei fără TVA).

Astfel, pentru baza Botoșani, au depus oferte Big Conf și Cornell’s Floor, pentru baza Dorohoi, s-a înscris compania Mineral Com SRL.

Pentru baza Săveni, și-au depus ofertele societatea Mecon și societatea Big Conf.

Pentru baza Trușești, s-a înscris societatea Cornell’s Floor.

Ofertele urmează să fie evaluate, în următoarele circa două săptămâni.

Deszăpezirea a fost scoasă din nou la licitație, în regim de urgență, după ce firmele care câștigaseră licitația trecută au renunțat la contract, din cauza modificărilor survenite între timp, în baza aceleiași controversate Ordonanțe a Lăcomiei (114/2018).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
647

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
225

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
175

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...