Instituția Prefectului de la Botoșani deschide un punct de lucru la Dorohoi

Instituția Prefectului de la Botoșani deschide un punct de lucru la Dorohoi

De la mijlocul acestei săptămâni, mai exact începând de miercuri, 29 iulie, la Dorohoi, va deveni funcțional un nou Punct de lucru al Instituției Prefectului de la Botoșani.

Acesta a fost organizat în incinta fostei Bănci Agricole situate vis-a-vis de clădirea Primăriei Municipiului Dorohoi, care va deservi inclusiv botoșănenii din comunele limitrofe. Totodată, Prefectura Județului Botoșani a anunțat că în cel mai scurt timp se va aduce la cunoștința botoșănenilor un program de audiență și pentru orașele Ștefănești, Darabani și Flămânzi.

“Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și ținând cont de multitudinea de solicitări care ajung în atenția primarilor, am decis operaționalizarea Punctului de Lucru de la Dorohoi pentru a prelua aceste solicitări, cele mai multe dintre ele nefiind în competența administrației locale”, a declarat prefectul județului, dl Dan Nechifor.

Astfel, la Dorohoi, în fiecare miercuri și vineri, în intervalul orar 09.00- 14.00, subprefectul județului, Laura Cronț, va desfășura activitatea de primire în audiență a cetățenilor, în condiții speciale, având în vedere instituirea stării de alertă pe teritoriul țării.

“Se va respecta distanța socială între vorbitori și a intervalului de timp, respectiv 15 minute, în incinta locației va fi permis unui număr de maxim două persoane pentru aceeași audiență, persoanele care participă la audiență sunt nevoiți să poarte echipament de protecție (mască și mănuși), după fiecare audiență, spațiul va fi dezinfectat”, a mai anunțat Cancelaria Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
18

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
76

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
41

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...