În această seară se deschide iluminatul festiv de sărbători: Magia Sărbătorilor cuprinde Botoșanii

În această seară se deschide iluminatul festiv de sărbători: Magia Sărbătorilor cuprinde Botoșanii

Începând din această seară, întregul municipiu Botoșani va fi inundat, noapte de noapte, pentru mai mult de o lună, de feeria luminițelor și culorilor de sărbătoare.

De la ora 16,45, mii și mii de luminițe îi vor arăta lui Moș Nicolae calea spre copiii cuminți din tot orașul. Pietonalele Unirii, Bancar și Transilvaniei, Parcul Mihai Eminescu, Parcul Primăriei și Parcul Sucevei, bulevardele Mihai Eminescu și George Enescu, Calea Națională, Centrul Vechi, străzile Primăverii, Sucevei, Marchian și Cuza Vodă vor fi iluminate festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Nu mai puțin de 816 figurine și 2800 de metri de șiruri luminoase de țurțuri vor străluci noapte de noapte în oraș. Pentru amplasarea lor, angajații Direcției Edilitare au muncit timp de o lună și jumătate, încă de la sfârșitul lunii octombrie.

Pe lângă luminile festive din dotarea primăriei, de care ne-am putut bucura și în anii trecuți, anul acesta au fost achiziționate figurine noi, care vor putea fi admirate pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecțiile cu străzile Marchian și Onicescu, ca și pe Calea Națională, între intersecțiile cu străzile Armoniei și Sucevei.

Punctele de atracție ale iluminatului festiv din această iarnă vor fi tunelul și castelul din Orășelul Copiilor, amenajat în Parcul Mihai Eminescu, dar și bradul împodobit de pe Pietonalul Unirii, cu o înălțime de 10 metri.

”Sunt convins că botoșănenii vor aprecia și în această iarnă iluminatul festiv de care se vor putea bucura. Orașul nostru va arăta feeric pe timpul nopții și noi toți vom putea simți emoțiile specifice Sărbătorilor începând din ajunul Sfântului Nicolae”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
206

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
306

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...