Imagini deplorabile ale cimitirului „Pacea”: containere căzute și mormane de deșeuri printre morminte

Imagini deplorabile ale cimitirului „Pacea”: containere căzute și mormane de deșeuri printre morminte

Un polițist din Botoșani a publicat, pe o rețea de socializare, o serie de imagini sugestive pentru modul în care arăta cimitirul „Pacea” sâmbătă, în jurul amiezii. Aspectele surprinse sunt deplorabile, inclusiv pe aleile dintre morminte adunându-se mormane de deșeuri, iar zonele marginale sunt într-o stare cu atât mai gravă.

Unele containere sunt căzute, iar unul dintre motivele pentru care cimitirul este invadat de gunoi este și indolența unor cetățeni. Cu toate acestea, societatea publică de salubrizare, Urban Serv, este obligată să mențină curățenia în acel spațiu, din imagini putându-se observa că deșeurile zac de ceva vreme neatinse.

Urban Serv Botoșani încasează bani de pomana. Așa arată cimitirul Pacea. Nu aveți nevoie de utilaje performante pentru a strânge gunoiul. Poate nu ar fi rău să vă mai faceți și treaba, pentru asta plătim sute de lei anual ca taxă de salubritate”, a scris Adrian Abalașei pe o rețea de socializare.

Contactat telefonic, directorul Urban Serv a luat la cunoștință problema, arătându-se sceptic cu privire la cele semnalate.

Se face curățenie zilnic, la un interval de 2-4 zile se face chiar în amănunt. Noi ne ocupăm de alei, mormintele fiind concesionate. Voi verifica”, a spus Bogdan Buhaianu, șeful companiei de salubrizare.

Numai că cimitirul arată astfel de la mijlocul acestei săptămâni, conform unui apropiat al polițistului, care a precizat că peisașul era identic, în urmă cu câteva zile. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aveți grijă pe cine primiți în casă! O femeie i-a furat unei bătrâne toată pensia

astăzi, 11:16
7

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Truşeşti  au identificat o femeie de 50 de ani, din comuna Dobârceni, bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt calificat de la o bătr...

Astăzi a fost semnat contractul pentru achiziția de autobuze în municipiul Botoșani - VIDEO

astăzi, 10:44
187

La Botoșani a fost semnat astăzi contractul pentru achiziția de autobuze în leasing de către Eltrans SA, unitate care asigură transportul public din municipiu cu ajutorul tramvaielor.Un...

Marius Croitoru, spectacol la conferința de presă, după victoria cu Iași: "În spatele fundașilor mei se mai juca o miuță"

astăzi, 10:11
389

Marius Croitoru a făcut spectacol ieri seară la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași.După ce a reușit să-și pună medalia de bronz a primei divizii la gât, încă...