FOTO, VIDEO - Ceremonialul militar de coborâre de pe catarg a drapelului naţional!

FOTO, VIDEO - Ceremonialul militar de coborâre de pe catarg a drapelului naţional!

Marți seara, precedând manifestările dedicate Zilei Drapelului, a avut loc ceremonialul militar de coborâre de pe catarg a drapelului naţional.

Garda Drapelului a fost alcătuită din 9 militari din Garnizoana Botoșani, din care 7 au constituit garda purtătoare a drapelului, care a coborât și împăturit drapelul pe acordurile semnalului "Stingerea", interpretrat de trompetistul Robert Mironică, de la Filarmonica de Stat din Botoșani.

La ceremonie au participat subprefectul Daniela Lozneanu, comandantul Garnizoanei Botoşani, lt.col. Petrea- Cornel Titiliuc, șefii structurilor locale ale MAI, respectiv cms.şef Viorel Şerbănoiu (IPJ), col. Cristian Melinte (IJJ), col.dr.ing. Mihail- Cristian Amarandei (IJSU) şi cms.şef. Robert Tăuteanu (STPF), locţiitorul comandantului garnizoanei, lt.col. Sorin-Ioan Ciobanu, precum și directorul cancelariei prefectului, Alexandra Huţu.

Miercuri dimineaţă, la ora 9:00, la Capela Militară va avea loc slujba de sfinţire a drapelului ce va fi înălţat pe catarg în cadrul ceremoniei militare ce va începe la ora 10:00.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
67

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
209

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
93

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...