DSPSA și-a făcut recapitularea înainte de toamnă

DSPSA și-a făcut recapitularea înainte de toamnă

Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din Botoșani a comunicat publicului care sunt principalele obiective duse la îndeplinire de către angajați, precum și îmbunătățirile aduse municipiului-reședință de județ, prin munca acestora, în sezonul estival, până în prezent.

O atenție deosebită s-a acordat marcării locurilor de parcare din diferite cartiere, spun reprezentanții instituției. S-a reparat soclu la fântâna arteziană din Centrul Istoric iar gardul distrus al terenului de joacă din ANL Cișmea a fost înlocuit. Mai multe zone din cartierul Împărat Traian au fost cosite și igienizate, s-a tăiat vegetația crescută invaziv și s-a toaletat tufele pentru a oferi o bună vizibilitate traficului auto în intersecția din strada Săvenilor.

De asemenea, s-a cosit și igienizat terenurile de joacă din cartierul ANL Cișmea, Aleea Uniriiși cel din zona hotelului „Premier” și s-au reparat, fixat și montat bănci noi în parcul Sucevei sau Bulevardul „George Enescu”.

Lacul din incinta Parcului „Mihai Eminescu” a fost curățat, igienizat și reumplut și s-a continuat operațiunea de întreținere a puieților de arbori atât în Parcul Mihai Eminescu cât și alte zone precum strada Împărat Traian sau Casa Sindicatelor.

Băncile din parcul Mihai Eminescu au fost spălate și igienizate și au fost folosite „tunuri” pentru îndepărtarea ciorilor. Tot în incinta Parcului Mihai Eminescu s-a reparat gardul și aparatele de fitness și s-au înlocuit mesele de șah.

Totodată, au început lucrările de refacere a fațadei Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”, s-au reparat fântânile arteziene din Centrul Istoric, dar și soclu Monumentului Eroilor și a amfiteatrului de aici. Stațiile de transport public local au fost marcate. Cișmelele stradale din parcul „Curcubeului”, strada Cuza Vodă sau Pietonalul Unirii au fost reparate și vopsite, iar pergola de pe Calea Națională a fost reparată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
11

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...