Demersuri pentru o nouă bază sportivă la Dorohoi

Demersuri pentru o nouă bază sportivă la Dorohoi

Primăria Dorohoi va transmite, în cursul acestei săptămâni (18-24 noiembrie a.c.), către Compania Națională de Investiții - Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice, documentațiile tehnice privind continuarea etapei de finanțare a unei noi Baze sportive de TIP 1, pe amplasamentul terenului de antrenament aferent Stadionului 1 Mai Dorohoi, strada 1 Decembrie. 

Realizarea investiției va consta într-un teren de fotbal de 7140 mp, având suprafața de joc din gazon artificial, va fi dotat cu două bănci de rezervă, o tribună cu 500 de locuri, tabelă de marcaj, împrejmuire etc.

Pe lânga terenul de fotbal, va mai fi amenajat și un teren de tenis de 800 mp, având suprafața de joc din covor de tartan, va fi dotat cu două bănci de rezerve, iluminat nocturn, fileu, panouri de baschet, porți de handbal, împrejmuire etc.

Baza sportivă va conține și o zonă administrativă, grupuri sanitare si vestiare, cu o suprafață construită de 520 mp, o zonă de parcare și spații verzi, scrie Dorohoinews.ro.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
118

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
67

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
160

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...