Wizz Air se pregătește să reia zborurile dinspre Marea Britanie către România

Wizz Air se pregătește să reia zborurile dinspre Marea Britanie către România

Wizz Air devine primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către România, Ungaria, Portugalia şi Spania, în partea a doua a acestei luni, imediat ce se vor ridica restricțiile de călătorie.

Întrucât aeronavele aparţinând giganţilor aerieni easyjet, Ryanair şi British Airways sunt obligate să rămână la sol din cauza pandemiei, viitorul industriei pare sumbru.

Însă Wizz Air, un operator de transport bugetar cu capital ungar, permite acum pasagerilor să se ajungă în oraşele din estul Europei cu doar 26 de lire sterline, anunță Mediafax.

Pasagerii Wizz Air au început deja să călătorească, dar au fost nevoiţi să folosească măşti de protecţie, să stea la doi metri unul de celălalt şi să nu mai poată comanda gustări în timpul zborurilor.

Compania maghiară low-cost este prima care reporneşte rutele comerciale dinspre Marea Britanie către mai multe destinaţii europene, precum Portugalia, Ungaria, România şi Bulgaria.

De asemenea, Wizz Air intenţionează să reia zborurile către şi din Tenerife şi Tel Aviv, Israel, în săptămânile următoare, imediat după ridicarea restricţiilor de călătorie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
12

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
167

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
28

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...