Vreme primavaratica in weekend!

Vreme primavaratica in weekend!
Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi maxime de pana la 16 grade si minime intre -2 si 8 grade, dar local se vor inregistra ploi sau ninsori, in acest week-end si luni, a anuntat vineri Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Astazi, temperaturile maxime vor fi intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade. Seara si noaptea va ploua in vestul si sud-vestul tarii, iar in restul teritoriului ploile vor fi izolate. In unele zone, noaptea si dimineata va fi ceata.

Duminica, maximele vor urca tot spre 16 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade. Va ploua in majoritatea regiunilor.

Noaptea, in zona montana, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat, mai ales la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

De luni insa, vine spre noi, dinspre Europa central-vestica, o masa de aer polar, in nuante de albastru, fenomen despre care nu am prea mai avut ocazia sa vorbim in ultima vreme.

Desi polar, nu va aduce vreo racire care sa ne trimita inapoi friguroasa iarna.

Este adevarat ca in vestul, centrul si nordul tarii vor reveni lapovitele si nisorile, iar temperaturile vor scadea cu aproximativ 8 grade.

Dar exista si o veste buna, valul de aer rece nu va sta prea mult pe la noi, caci dinspre Mediterana, la mijlocul saptamanii viitoare, se pregateste sa vina o noua masa de aer cald care va lua locul celui polar.

Temperatura normala pentru aceasta data este de 1 pana la maximum 5 grade Celsius.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
55

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
45

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
113

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...