Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”

Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”
Fostul lider al social-democraților, Victor Ponta, prezent luni seară la Botoșani, a făcut în cadrul unei conferințe de presă o scurtă trecere în revistă a investițiilor care s-au realizat în județul Botoșani în perioada în care acesta s-a aflat în fruntea Guvernului.

Printre acestea, Ponta a punctat reabilitarea drumului Botoșani-Suceava, transferul terenurilor Armatei și demararea modernizării drumului de pământ Rădăuți-Prut-Manoleasa, susținând și că multe proiecte începute în timpul guvernării PSD au fost stopate odată cu venirea Guvernului tehnocrat.

Cât privește rezultatul de la scrutinul de peste câteva zile, Victor Ponta îi vede învingător pe Ovidiu Portariuc la alegerile din 5 iunie, fiind convins că va fi obținută o victorie și la Consiliul Județean și a vorbit și despre revenirea PSD la guvernare.

“Sunt convins că și pe 5 iunie aici, în Botoșani, și în toată țara, scorul politic va fi clar în favoarea PSD. Sper ca și primarul municipiului Botoșani, și ceilalți primari ai noștri, și Consiliul Județean, să aibă sprijinul unui Guvern că acum noi nu prea avem Guvern. E cel mai rău că nu ia nimeni decizii, nu te sprijină nimeni, nu te ajută nimeni cu nimic și atunci e foarte greu. Botoșaniul este un județ care doar prin resurse proprii nu va putea niciodată să se apropie de nivelul de viață și de dezvoltare al celorlalte județe. Cred că domnul Portariuc a adus un tip de seriozitate în administrație, mai puțin populism, care mă deranja foarte tare înainte de 2012, și la Suceava și la Botoșani, era foarte mult populism, și chestiuni mai pragmatice și foarte multă insistență pentru sprijin de investiții de la nivel central", a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat ce șanse îi dă lui Cătălin Flutur să câștige alegerile, Ponta și-a reamintit că la alegerile precedente, în 2012, la Botoșani și Suceava liberalii luptau împotriva lui Cătălin Flutur și Gheorghe Flutur, candidați pe care acum îi susțin.

“Va pierde glorios. Și la Suceava la fel", a conchis Ponta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Sâmbătă, 17 August 2019
154

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.Bodyguard în Clu...

Botoșănean revoltat de un cablu pentru tramvai, care i-ar fi avariat mașina: „Eltrans, să îmi plătești dauna”

Sâmbătă, 17 August 2019
653

Compania de transport local pare să nu mai scape de probleme. Sâmbătă, un tânăr din Botoșani a atras atenția în social media cu privire la o defecțiune în rețeaua de al...

ACUM: Elicopterul SMURD preia o femeie care a suferit un atac vascular cerebral

Sâmbătă, 17 August 2019
854

Un elicopter SMURD a aterizat, în acest moment, la uitatea militară 01189, de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 54 de ani, în stare critică.Pacienta a suferit un atac ...