Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”

Victor Ponta: “Flutur va pierde glorios, la Botoșani”
Fostul lider al social-democraților, Victor Ponta, prezent luni seară la Botoșani, a făcut în cadrul unei conferințe de presă o scurtă trecere în revistă a investițiilor care s-au realizat în județul Botoșani în perioada în care acesta s-a aflat în fruntea Guvernului.

Printre acestea, Ponta a punctat reabilitarea drumului Botoșani-Suceava, transferul terenurilor Armatei și demararea modernizării drumului de pământ Rădăuți-Prut-Manoleasa, susținând și că multe proiecte începute în timpul guvernării PSD au fost stopate odată cu venirea Guvernului tehnocrat.

Cât privește rezultatul de la scrutinul de peste câteva zile, Victor Ponta îi vede învingător pe Ovidiu Portariuc la alegerile din 5 iunie, fiind convins că va fi obținută o victorie și la Consiliul Județean și a vorbit și despre revenirea PSD la guvernare.

“Sunt convins că și pe 5 iunie aici, în Botoșani, și în toată țara, scorul politic va fi clar în favoarea PSD. Sper ca și primarul municipiului Botoșani, și ceilalți primari ai noștri, și Consiliul Județean, să aibă sprijinul unui Guvern că acum noi nu prea avem Guvern. E cel mai rău că nu ia nimeni decizii, nu te sprijină nimeni, nu te ajută nimeni cu nimic și atunci e foarte greu. Botoșaniul este un județ care doar prin resurse proprii nu va putea niciodată să se apropie de nivelul de viață și de dezvoltare al celorlalte județe. Cred că domnul Portariuc a adus un tip de seriozitate în administrație, mai puțin populism, care mă deranja foarte tare înainte de 2012, și la Suceava și la Botoșani, era foarte mult populism, și chestiuni mai pragmatice și foarte multă insistență pentru sprijin de investiții de la nivel central", a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat ce șanse îi dă lui Cătălin Flutur să câștige alegerile, Ponta și-a reamintit că la alegerile precedente, în 2012, la Botoșani și Suceava liberalii luptau împotriva lui Cătălin Flutur și Gheorghe Flutur, candidați pe care acum îi susțin.

“Va pierde glorios. Și la Suceava la fel", a conchis Ponta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Ninge în Moldova

astăzi, 21:23
160

Publicăm astăzi încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției, de data asta de la Nicanor Casandruc. Lectură plăcută. NINGE ÎN MOLDOVAde Nican...

E lege: Salariul minim pe economie creşte de la 1 ianuarie la 2.230 lei

astăzi, 19:26
462

Valoarea brută a salariului minim va fi majorată cu 150 de lei. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va creşte de la 1 ianuarie 2020, luând în calcul rata inf...

În această seară: cod galben de ceață, în 42 de localități din județ

astăzi, 19:18
170

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip nowcasting, joi seară, conform căreia 42 de localități din județul Botoșani, precum și zonele din imeadiata aproiere ...