Viceprimarul Cosmin Andrei, lăsat să distribuie pe jos dezinfectanții către asociațiile de proprietari

Viceprimarul Cosmin Andrei, lăsat să distribuie pe jos dezinfectanții către asociațiile de proprietari

Conflictul dintre edilii locali pare să nu mai aibă sfârșit. De această dată neînțelegerile au pornit de la camioneta cu dezinfectant pe care Primăria Botoșani l-a livrat, pentru a două oară, asociațiilor de proprietari cu scopul de a asigura substanțele necesare dispensarelor și preșurilor din scările de bloc.

Cosmin Andrei susține că primarul municipiului, Cătălin Flutur, a dat ordin să fie retrasă urgent camioneta de la DSPSA, încărcată cu dezinfectant, chiar în momentul în care a aflat că edilul este pe teren.

“MI-AU LUAT MAȘINA... Astăzi, în timp ce distribuiam dezinfectanții către asociațiile de proprietari, exercitându-mi atribuțiile de serviciu, aflând că eu sunt pe teren, domnul primar a dat ordin să retragă urgent camioneta de la DSPSA, încărcată cu dezinfectanți.

Domnul primar se comportă ca pe moșia dumnealui, stă în birou și dă ordine supușilor, probabil copiază modelul Flutur de Suceava.

Acest lucru nu m-a împiedicat și am distribuit dezinfectanții cu mașina mea personală, împreună cu colegii de la Direcția Edilitare, iar acest lucru l-am făcut cu cea mai mare plăcere.

Facem ce trebuie in orice situație, domnule primar!

P.S.: Presimt că urmează să-mi ia și atribuțiile...”, a transmis Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
61

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
54

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...