VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!

VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!
Ministerul Educatiei a publicat, vineri, lista beneficiarilor programului “Bani de liceu".

In acest an scolar, la nivelul judetului Botosani, au fost depuse un numar de 5.352 de cereri pentru “Bani de liceu", majoritatea fiind depuse de cei din mediul rural, si doar 266 au fost depuse la nivelul municipiului Botosani.

Dupa efectuare anchetelor sociale, din numarul total al celor care au depus cereri, vor primi acest sprijin financiar 4.997 de elevi. In perioada 28 octombrie-2 noiembrie va fi etapa de depunere a contestatiilor.

Acestea se vor rezolva in intervalul 2 noiembrie-6 noiembrie. Beneficiarii acestui Program national de protectie sociala “Bani de liceu" sunt elevii care se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar pe membru de familie, realizat in utimele trei luni anterioare depunerii cererii, este de maxim 150 de lei, precum si elevii care beneficiaza de o masura de protectie ori aflati sub tutela sau curatela.

Acest sprijin financiar, in cuantum de 180 de lei, se acorda pe perioada cursurilor, inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat sau de diploma.

Vezi AICI cine beneficiaza de "Bani de liceu"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
82

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
70

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
157

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...