Vezi câte burse școlare sunt propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!

Vezi câte burse școlare sunt propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!
Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de luna aceasta cuantumul și numărul burselor ce vor fi acordate elevilor din unitățile de învățământ din municipiul Botoșani în anul școlar 2016-2017.

Bursele se vor acorda pe întreaga perioadă a cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de bacalaureat, a examenului de certificare a calificării profesionale și în perioada pregătirii practice. Criteriile de acordare a burselor de performanță, de merit, de studiu și sociale se stabilesc în cadrul Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ. 

Bursa de performanță va fi în cuantum de 150 de lei, bursa de merit va fi de 120 de lei, cea de studiu va fi în valoare de 105 lei, iar bursa socială va fi în cuantum de 90 de lei. 

Potrivit proiectului de hotărâre ce va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Local de marți se propune o creștere a numărului burselor cu 240 față de anul școlar precedent.

Suma alocată pentru bursele din acest an școlar se ridică la 1,1 milioane de lei.

Vezi AICI câte burse au fost propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
163

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
35

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
57

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...