Val de urgenţe la Botoşani

Val de urgenţe la Botoşani

Tot mai mulţi botoşăneni ajung la spital în urma unor accidente casnice grave, trei astfel de cazuri ajungând în ultimile zile la Urgențe.

Un astfel de caz a fost al unui bărbat de 42 de ani din Vorona care a încercat vineri să urce în podul casei pentru a coborî câteva cutii însă un pas greşit a făcut ca acesta să alunece pe treptele scării după care s-a lovit la frunte, acesta suferind un traumatism cranian și o plagă de mari dimensiuni, fiind nevoie de câteva suturi pentru a opri sângerarea.

La scurt timp după acesta a ajuns la spital un bărbat de 54 de ani din Hăneşti, care a fost la un pas de a-şi reteza piciorul din propria neatenţie. Acesta tăia cu un topor câţiva butuci de copac, însă la un moment dat, o mişcare greşită a făcut să se lovească cu partea ascuţită a uneltei peste picior.

Sâmbătă a fost rândul unui tânăr de 34 de ani, din Botoşani. Acesta se afla pe câmp cu animelele din gospodărie iar la un moment dat s-a apropiat prea mult de taur, care l-a împus cu coarnele. Din fericire, plaga suferită în zona braţelor a fost una superficială, tânărul având însă nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit medicilor, pe timpul verii şi al toamnei astfel de accidente devin o obişnuinţă, de cele mai multe ori victimele rămânând cu invaliditate temporară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
264

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
445

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
136

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...