Un sofer de 60 de ani face legea in Tudora!

Un sofer de 60 de ani face legea in Tudora!
A lovit o bătrână, după care a părăsit locul accidentului, a parcat maşina în curtea casei şi şi-a luat tălpăşiţa. Oamenii legii nu au avut acces în curtea în care se afla maşina, iar conducătorul auto nu este de găsit.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe DC 55 în localitatea Tudora, comuna Tudora, judeţul Botoşani, I. Costache, de 60 de ani, din localitate, efectuând manevra de mers înapoi, surprinde şi accidentează pe D. Elena, de 75 ani, din aceeaşi localitate. Femeia se angajase în traversarea drumului comunal prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea accidentului, I. Costache a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, identitatea lui fiind stabilită pe baza declaraţiilor martorilor oculari, iar autoturismul fiind ulterior localizat în curtea locuinţei sale.

Examinarea autoturismului nu a fost posibilă, nefiind permis accesul echipei operative în curtea locuinţei. De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate pe raza localităţii Tudora, conducătorul auto nu a fost găsit, în cauză fiind continuate cercetările.

Faţă de I. Costache s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi a fost semnat astăzi contractul pentru achiziția de autobuze pentru municipiul Botoșani

astăzi, 10:44
92

La Botoșani a fost semnat astăzi contractul pentru achiziția de autobuze în leasing de către Eltrans SA, unitate care asigură transportul public din municipiu cu ajutorul tramvaielor.Un...

Marius Croitoru, spectacol la conferința de presă, după victoria cu Iași: "În spatele fundașilor mei se mai juca o miuță"

astăzi, 10:11
323

Marius Croitoru a făcut spectacol ieri seară la conferința de presă de după victoria cu Poli Iași.După ce a reușit să-și pună medalia de bronz a primei divizii la gât, încă...

Săptămâna „Școala altfel” se va desfășura doar în incinta școlilor

astăzi, 10:01
239

Ministerul Educației a trimis către Inspectoratele Școlare Județene o adresă prin care a recomandat ca activitățile planificate în cadrul Săptămânii „Școala altfel” s...