Un sofer de 60 de ani face legea in Tudora!

Un sofer de 60 de ani face legea in Tudora!
A lovit o bătrână, după care a părăsit locul accidentului, a parcat maşina în curtea casei şi şi-a luat tălpăşiţa. Oamenii legii nu au avut acces în curtea în care se afla maşina, iar conducătorul auto nu este de găsit.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe DC 55 în localitatea Tudora, comuna Tudora, judeţul Botoşani, I. Costache, de 60 de ani, din localitate, efectuând manevra de mers înapoi, surprinde şi accidentează pe D. Elena, de 75 ani, din aceeaşi localitate. Femeia se angajase în traversarea drumului comunal prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea accidentului, I. Costache a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, identitatea lui fiind stabilită pe baza declaraţiilor martorilor oculari, iar autoturismul fiind ulterior localizat în curtea locuinţei sale.

Examinarea autoturismului nu a fost posibilă, nefiind permis accesul echipei operative în curtea locuinţei. De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate pe raza localităţii Tudora, conducătorul auto nu a fost găsit, în cauză fiind continuate cercetările.

Faţă de I. Costache s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un magazin Profi din Botoșani, reclamat pentru zgomotele care s-ar auzi din interiorul său

astăzi, 19:55
800

Un botoșănean a reclamat un magazin Profi, miercuri, pe motiv că nu mai poate suporta zgomotele care s-ar auzi din interiorul spațiului comercial.  Bogdan Zaharia, din Boto...

Botoșani: Amenzi de aproape jumătate de milion de lei, împărțite în domeniul muncii, în ultimele trei luni

astăzi, 19:04
97

Conform situţiei centralizatoare privind activitatea compartimentelor Control Relaţii de Muncă şi Control Muncă Nedeclarată, în perioada1 aprilie-30 iunie a.c., în cadrul acţiunilor...

Primăria susține înlocuirea tramvaielor cu autobuze, dar există o problemă: angajații Eltrans "nu vor mai avea ce să repare"

astăzi, 18:15
816

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că soluția pentru problemele legate de transportul public local va fi pusă î...