Un botosanean a PROTESTAT la Prefectura! In urma cu 5 ani si-a dat foc in fata unei primarii! FOTO, VIDEO

Un botosanean a PROTESTAT la Prefectura! In urma cu 5 ani si-a dat foc in fata unei primarii! FOTO, VIDEO
Un barbat din comuna Vaculesti, judetul Botosani, a protestat, miercuri dimineata, in fata Prefecturii Botosani, nemultumit fiind din cauza unor procese legate de o suprafata de teren. 

Ioan Epure, in varsta de 70 de ani, a ajuns in fata Institutiei Prefectului cu un tricolor pe care erau prinse mai multe hartii, printre care si un articol de presa din anul 2011, atunci cand barbatul si-a dat foc in fata Primariei Vaculesti. 

Barbatul a fost primit de subprefectul Daniela Beclea, insa a intrat in cladire doar in prezenta jurnalistilor. Acesta a spus ca s-a saturat sa fie bataia de joc sistemului. 

"Eu nu pot sa traiesc in halul asta in Romania. Imi iau eu viata singur", a spus barbatul revoltat.

Subprefectul a solicitat prezența unui reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean care l-a luat pe protestatar pentru a vedea care sunt doleantele acestuia.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
6

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
36

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
98

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...