TRAGIC! Copilas de 10 ani, cu arsuri cumplite, din cauza saraciei si a neatentiei! FOTO VIDEO

TRAGIC! Copilas de 10 ani, cu arsuri cumplite, din cauza saraciei si a neatentiei! FOTO VIDEO
Soarta cumplita pentru un baietel de 10 ani, din localitatea Iacobeni, care a ajuns luni dimineata la Compartimentul de Primiri Urgente a Sectiei de Pediatrie cu arsuri pe aproximativ 70 % din suprafata corpului, arsuri de grade diferite.

Baietelul se afla in casa, alaturi de mama lui, care se pregatea sa dea cu vopsea. Aceasta a folosit pentru diluarea vopselei benzina, dar cum in casa nu exista sursa de energie electrica, isi luminau incaperea cu o lumanare.

Tragedia a facut ca lumanarea sa cada in recipientul cu benzina, iar flacara sa cuprinda hainele baietelului, micutul arzand ca o torta vie. Cand mama a revenit in camera pe care o parasise cu cateva momente inainte, micutul nu mai avea nicio haina pe el, acestea fiind topite de flacara. Cele mai grave arsuri sunt pe spate, zona organelor genitale, membre, inclusiv pe fata.

O ambulanta cu medic a ajuns la Iacobeni si l-a transportat la spital. Dupa ce plagile au fost toaletate, medicii au solicitat transferul de urgenta al copilului la Spitalul de Arsi din Bucuresti, pentru ca la Botosani sansele de tratare a unor asemenea arsuri sunt slabe. Elicopterul SMURD a venit la Botosani de unde l-a preluat pe micut, iar de la Iasi a fost trimis cu avionul la Bucuresti.

Familia este una foarte saraca, curentul electric din casa fiind doar unul dintre lipsurile cu care se confruntau.

 






 

 

Spune-ne opinia ta