Tânăr trimis în judecată pentru o crimă comisă de Revelion

Un individ de 33 de ani a fost trimis în judecată pentru omor, după ce în noaptea de Revelion l-a ucis pe bărbatul care îl găzduia.

Tânăr trimis în judecată pentru o crimă comisă de Revelion

Totul s-a întâmplat în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, în comuna Frumuşica.

Din cauza unui conflict cauzat de bani, individul de 33 de ani a pus mâna pe un chitanog- obiect folosit în agricultură, pentru efectuarea de găuri în pământ-, şi şi-a lovit gazda de mai multe ori în zona capului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Apoi a plecat din casă, trupul fără viaţă al victimei fiind găsit trei zile mai târziu de un vecin.

Cercetările poliţiştilor au dus la identificarea principalului suspect care acum a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

"Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", spun procurorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
73

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
104

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
39

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...