Țâbuleac ii da peste nas lui Turcanu cu panourile din judet: "Eu cand eram presedinte montam panouri cu Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian, acum se promoveaza alte persoane"

Țâbuleac ii da peste nas lui Turcanu cu panourile din judet: "Eu cand eram presedinte montam panouri cu Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian, acum se promoveaza alte persoane"
Liderul Partidului Mişcarea Populara Botosani, Mihai Țâbuleac, a continuat atacurile la adresa sefilor Consiliului Judetean Botosani, despre care spune ca au umplut judetul de panouri electorale, iar din loc in loc mai vezi si niste cai sacrificati, precizand ca imaginea judetului este una jalnica.

"La momentul acesta imaginea pe care o ofera judetul Botosani este destul de jalnica. S-a umplut judetul de panouri electorale si din loc in loc se intalnesc si resturi de cai sacrificati. Din afara cam asta este infatisarea actuala a judetului, pentru care noi protestam si consideram ca aceasta stare trebuie sa se curme cat mai repede.", a declarat Mihai Țâbuleac.



Acesta a tinut sa-l felicite pe primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, care a reusit sa dea jos acele panouri puse de Consiliul Judetean.

"Am un cuvant de mare apreciere la adresa primarului din Pomarla, Dumitru Chelariu, care a facut un gest de normalitate si a contestat faptul ca cei de la Consiliul Judetean au montat in mod nelegal niste panouri pe teritoriul comunei Pomarla si pana la urma a si aruncat acele panouri. Acelasi lucru ar trebui sa-l faca toti ceilati primari. Mai mult decat atat, eu vreau sa spun ca nu e vorba numai de incalcarea prevederilor legale cu privire la montarea unor panouri. Eu spun cu toata hotararea si de campanie electorala pe bani publici, pentru ca nu are niciun rost sa scrii de doua ori cu litere foarte mari numele unui anumit lider politic", a mai spus Țâbuleac.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean spune ca, atunci cand el era la conducerea judetului, a montat panouri cu numele si chipul lui Eminescu, lui Iorga, Enescu sau Luchian, in timp ce actualul presedinte, Florin Turcanu, monteaza panouri cu numele sau.


(foto: adevarul.ro)

"Ca sa vedeti cat de departe este ceea ce se intampla acum, de ceea ce consideram noi ca este normal, as putea sa spun ca in mandatul trecut, cand eu eram presedintele Consiliului Judetean, am inteles ca e bine ca in judet sa se monteze panouri cu numele si cu chipul lui Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian. Iata ca zilele acestea se pare ca s-a trecut la promovarea altor persoane care n-au treaba cu cultura botosaneana, nici cu destinul comunitatii noatre si ocupa vremelnic niste functii politice", a incheiat liderul PMP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
92

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...