Țâbuleac ii da peste nas lui Turcanu cu panourile din judet: "Eu cand eram presedinte montam panouri cu Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian, acum se promoveaza alte persoane"

Țâbuleac ii da peste nas lui Turcanu cu panourile din judet: "Eu cand eram presedinte montam panouri cu Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian, acum se promoveaza alte persoane"
Liderul Partidului Mişcarea Populara Botosani, Mihai Țâbuleac, a continuat atacurile la adresa sefilor Consiliului Judetean Botosani, despre care spune ca au umplut judetul de panouri electorale, iar din loc in loc mai vezi si niste cai sacrificati, precizand ca imaginea judetului este una jalnica.

"La momentul acesta imaginea pe care o ofera judetul Botosani este destul de jalnica. S-a umplut judetul de panouri electorale si din loc in loc se intalnesc si resturi de cai sacrificati. Din afara cam asta este infatisarea actuala a judetului, pentru care noi protestam si consideram ca aceasta stare trebuie sa se curme cat mai repede.", a declarat Mihai Țâbuleac.Acesta a tinut sa-l felicite pe primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, care a reusit sa dea jos acele panouri puse de Consiliul Judetean.

"Am un cuvant de mare apreciere la adresa primarului din Pomarla, Dumitru Chelariu, care a facut un gest de normalitate si a contestat faptul ca cei de la Consiliul Judetean au montat in mod nelegal niste panouri pe teritoriul comunei Pomarla si pana la urma a si aruncat acele panouri. Acelasi lucru ar trebui sa-l faca toti ceilati primari. Mai mult decat atat, eu vreau sa spun ca nu e vorba numai de incalcarea prevederilor legale cu privire la montarea unor panouri. Eu spun cu toata hotararea si de campanie electorala pe bani publici, pentru ca nu are niciun rost sa scrii de doua ori cu litere foarte mari numele unui anumit lider politic", a mai spus Țâbuleac.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean spune ca, atunci cand el era la conducerea judetului, a montat panouri cu numele si chipul lui Eminescu, lui Iorga, Enescu sau Luchian, in timp ce actualul presedinte, Florin Turcanu, monteaza panouri cu numele sau.


(foto: adevarul.ro)

"Ca sa vedeti cat de departe este ceea ce se intampla acum, de ceea ce consideram noi ca este normal, as putea sa spun ca in mandatul trecut, cand eu eram presedintele Consiliului Judetean, am inteles ca e bine ca in judet sa se monteze panouri cu numele si cu chipul lui Eminescu, Iorga, Enescu si Luchian. Iata ca zilele acestea se pare ca s-a trecut la promovarea altor persoane care n-au treaba cu cultura botosaneana, nici cu destinul comunitatii noatre si ocupa vremelnic niste functii politice", a incheiat liderul PMP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Sâmbătă, 17 August 2019
155

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.Bodyguard în Clu...

Botoșănean revoltat de un cablu pentru tramvai, care i-ar fi avariat mașina: „Eltrans, să îmi plătești dauna”

Sâmbătă, 17 August 2019
660

Compania de transport local pare să nu mai scape de probleme. Sâmbătă, un tânăr din Botoșani a atras atenția în social media cu privire la o defecțiune în rețeaua de al...

ACUM: Elicopterul SMURD preia o femeie care a suferit un atac vascular cerebral

Sâmbătă, 17 August 2019
855

Un elicopter SMURD a aterizat, în acest moment, la uitatea militară 01189, de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 54 de ani, în stare critică.Pacienta a suferit un atac ...