Sincope în funcţionarea sistemului informatic al Serviciului de Înmatriculări

Sincope în funcţionarea sistemului informatic al Serviciului de Înmatriculări

 arhiva  

Sistemul de validare a documentelor necesare pentru înmatricularea autovehiculelor nu funcţionează încă.

Celelalte componente ale sistemului informatic ce susţine funcţionarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor au fost remediate, dar încă mai dau erori.

Situaţia de la Botoşani este valabilă în toată ţara, din cauza introducerii de noi parametri în sistemul informatic al Direcţiei.

Comisarul şef Dănuţ Ciubotaru, şeful Serviciului botoşănean, spune că informaticienii Direcţiei au lucrat toată noaptea pentru a repara defecţiunile, astfel încât candidaţii pentru obţinerea permisului de conducere programaţi la probele teoretice să le poată susţine.
Citiţi mai multe aici:
O defecţiune informatică dă peste cap activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
350

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
829

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...