Și-au găsit un loc de muncă la Bursa organizată de AJOFM

Și-au găsit un loc de muncă la Bursa organizată de AJOFM
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi",  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean  pentru tineri  şi agenţii economici.

Numărul total al persoanelor participante a fost de 796 din care 612 absolvenți, iar numărul total locuri de muncă puse la dispoziție a fost de 486 .

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 294 absolventi care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor.

Numărul absolventilor încadrați pe loc a fost de 18 în următoarele ocupații :1 inginer electronist, 2 consilier juridic, 1 tehnician dentar, 1 agent vânzări , 1 merceolog,1, agent vânzări,  3 lucrători comerciali, 1 vânzător, 1 paznic, 1 îngrijitor clădiri, 1 coafeză, 3 lucrător sortator, 1 lucrător bucătărie.
 
Considerăm că obiectivul principal  al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat  contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă , selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă atât a tinerilor absolvenți cât și a angajatorilor despre noile reglementări  care încurajează mobilitatea forței de muncă și crearea de noi locuri de muncă.

Comunicat de presă Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
53

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
100

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1106

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....