Șeful pirotehniștilor botoșăneni, în fața celei mai importante provocări: Va conduce un serviciu important în structura IGSU!

Șeful pirotehniștilor botoșăneni, în fața celei mai importante provocări: Va conduce un serviciu important în structura IGSU!

Un ofițer care a activat la ISU Botoșani va coordona Serviciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, după ce mai bine de un deceniu a condus serviciul pirotehnic la Botoșani.

Colonelul Ștefan Ușurelu a concurat pentru acest post alături de alți trei contracandidați din București, el reușind să se impună la final. Ofițerul a ajuns la Botoșani în urmă cu 11 ani, până atunci activând în cadrul MAPN. Cu peste 1000 de misiuni dificile, colonelul Ștefan Ușurelu este pregătit pentru noua provocare. 

Serviciul Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgențe CBRN din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă asigură cadrul de reglementare privind înştiinţarea, alarmarea, evacuare şi protecţia prin adăpostire a populaţiei, bunurilor materiale şi valorilor de patrimoniu, respectiv gestionarea de specialitate a evenimentelor de natură pirotehnică şi CBRN pe teritoriul naţional. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
4

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
309

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...