Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea

Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea
Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, l-a dat in judecata pe realizatorul TV, Mircea Badea, caruia ii solicita daune morale in valoare de 40.000 de euro, dar si sa ii ceara, public, scuze.

 Seful ANI cere despagubiri pentru ca Mircea Badea i-ar fi adus atingere imaginii, demnitatii, intrucat ar fi facut afirmatii defaimatoare, mincinoase si batjocoritoare la adresa sa, potrivit plangerii prezentate de Jurnalul National.

 Pe langa suma de 40.000 de euro drept despagubiri morale, Horia Georgescu solicita instantei de judecata sa-l oblige pe Mircea Badea sa-i prezinte scuze publice.

 Si postul Antena 3 a fost chemat in judecata de catre seful ANI, in acelasi proces cu Mircea Badea. Chemarea in judecata a realizatorului TV survine ca urmare a emisiunilor din 2012, in care Badea a facut mai multe afirmatii cu privire la Horia Georgescu, in legatura cu modul in care conduce ANI si legaturile sale cu Basescu si Blejnar.

 Badea s-a referit la Georgescu, in emisiuni, in termeni precum "ochelarica", "giumbix", "onanist", "penibil si sluga basista". De asemenea, seful ANI a fost comparat cu "figurinele alea de creste grau in cap".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrân proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani

astăzi, 16:13
423

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a fost acroșat cu mașina pe o trecere de pietoni, în după-amiaza zilei de vineri, pe strada Bucovina, fiind transport...

Bărbat escortat spre Penitenciarul din Botoșani, pentru infracțiuni rutiere

astăzi, 15:44
186

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încarcerat, joi, în Penitenciarul Botoșani, după ce a fost condamnat de Tribunalul din Botoșani pentru infracțiuni în regim ...

În urmă cu puțin timp: o locuință din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări

astăzi, 15:10
503

O locuință situată pe strada Pod de Piatră, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază.Pompieri ai Detașamentului din Botoșani au fost solicitați să inte...