Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea

Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea
Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, l-a dat in judecata pe realizatorul TV, Mircea Badea, caruia ii solicita daune morale in valoare de 40.000 de euro, dar si sa ii ceara, public, scuze.

 Seful ANI cere despagubiri pentru ca Mircea Badea i-ar fi adus atingere imaginii, demnitatii, intrucat ar fi facut afirmatii defaimatoare, mincinoase si batjocoritoare la adresa sa, potrivit plangerii prezentate de Jurnalul National.

 Pe langa suma de 40.000 de euro drept despagubiri morale, Horia Georgescu solicita instantei de judecata sa-l oblige pe Mircea Badea sa-i prezinte scuze publice.

 Si postul Antena 3 a fost chemat in judecata de catre seful ANI, in acelasi proces cu Mircea Badea. Chemarea in judecata a realizatorului TV survine ca urmare a emisiunilor din 2012, in care Badea a facut mai multe afirmatii cu privire la Horia Georgescu, in legatura cu modul in care conduce ANI si legaturile sale cu Basescu si Blejnar.

 Badea s-a referit la Georgescu, in emisiuni, in termeni precum "ochelarica", "giumbix", "onanist", "penibil si sluga basista". De asemenea, seful ANI a fost comparat cu "figurinele alea de creste grau in cap".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
14

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
79

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
46

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...