Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea

Seful ANI il da in judecata pe Mircea Badea
Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, l-a dat in judecata pe realizatorul TV, Mircea Badea, caruia ii solicita daune morale in valoare de 40.000 de euro, dar si sa ii ceara, public, scuze.

 Seful ANI cere despagubiri pentru ca Mircea Badea i-ar fi adus atingere imaginii, demnitatii, intrucat ar fi facut afirmatii defaimatoare, mincinoase si batjocoritoare la adresa sa, potrivit plangerii prezentate de Jurnalul National.

 Pe langa suma de 40.000 de euro drept despagubiri morale, Horia Georgescu solicita instantei de judecata sa-l oblige pe Mircea Badea sa-i prezinte scuze publice.

 Si postul Antena 3 a fost chemat in judecata de catre seful ANI, in acelasi proces cu Mircea Badea. Chemarea in judecata a realizatorului TV survine ca urmare a emisiunilor din 2012, in care Badea a facut mai multe afirmatii cu privire la Horia Georgescu, in legatura cu modul in care conduce ANI si legaturile sale cu Basescu si Blejnar.

 Badea s-a referit la Georgescu, in emisiuni, in termeni precum "ochelarica", "giumbix", "onanist", "penibil si sluga basista". De asemenea, seful ANI a fost comparat cu "figurinele alea de creste grau in cap".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1625

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
333

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4425

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...