Se intampla si la case mari: Candidatura Laviniei Sandru a fost respinsa!

Se intampla si la case mari: Candidatura Laviniei Sandru a fost respinsa!

 Lavinia Sandru voia sa candideze la un colegiu din cartierul Cotroceni  

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins candidatura Laviniei Sandru la Camera Deputatilor. Din motivarea deciziei reiese ca nu au fost depuse patru exemplare orginale de pe listele de sustinatori ai candidatului, informeaza Amos News.

"S-a aratat ca in vederea inregistrarii propunerii de candidatura, fiecare candidat independent va depune personal la Biroul Electoral patru exemplare originale ale listei de sustinatori. Biroul Electoral respinge candidatura doamnei Sandru Lavinia Marcela pentru functia de deputat", se arata in procesul verbal al Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti.

Lavinia Sandru, fost vicepresedinte PIN, intentiona sa candideze in colegiul uninominal 22, din cartierul Cotroceni. Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, Sandru afirma ca a strans 2300 de semnaturi pentru a candida ca independent.

Lavinia Sandru poate insa contesta decizia Biroului Electoral in termen de 48 de ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută un nou director la o instituție de sănătate din Botoșani

astăzi, 09:15
54

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs postul de director general la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani.Termenul limită pentru depunerea dosareor de &i...

La apariția unui caz de coronavirus într-un hotel sau restaurant, se închid doar secţiunile afectate

astăzi, 09:09
71

În cazul apariţiei de cazuri de infectare cu noul coronavirus într-un hotel sau restaurant, dacă acesta are stabilite circuite diferite, nu se va închide întreaga unitate, ci...

Nova Apaserv anunță programul casieriilor din data de 8 iunie

astăzi, 09:04
25

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță utilizatorii că în data de 8 iunie, toate casieriile vor avea program cu publicul în intervalul orar 09:00-17:00.