Șase angajați ai I.S.U. Botoșani avansați înainte de termen, de Ziua Pompierilor din România - FOTO

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani  sărbătoresc, astăzi, Ziua Pompierilor din România.

Șase angajați ai I.S.U. Botoșani avansați înainte de termen, de Ziua Pompierilor din România - FOTO

În cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 169 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii, au fost depuse coroane de flori la monumentul eroilor pompieri din faţa sediului I.S.U. Botoşani.

Totodată, în cadrul ședinței festive au fost citite mesajele autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, un ofițer și cinci subofițeri, respectiv: în gradul de maior – Ionuț Nanu, în gradul de plutonier adjutant șef – Costică Obreja, iar în gradul de plutonier adjutant – Biana Elena Vițelaru, Cristian Mihai Gheorghiu, Constantin Iulian Mihai și Cristian Purice.

Astăzi, până la ora 16.00, este Ziua Porţilor Deschise la subunităţile inspectoratului.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
21

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
129

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
752

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...