Reunirea lotului la FC Botoșani: 3 plecări, o venire!

Reunirea lotului la FC Botoșani: 3 plecări, o venire!

Astăzi are loc reunirea lotului echipei FC Botoșani. Marius Croitoru se va putea baza, începând de astăzi, pe un nou jucător.

Fundașul central ivorian, Ulrich Meleke, în vârstă de 21 de ani este noutatea din lotul botoșănean. Acesta se pregătea cu echipa încă din finalul primei părți a campionatului, însă va putea fi folosit doar de la 1 ianuarie, atunci devenind liber de contact. Până acum, acesta a jucat doar în Israel și Finlanda, cea mai importantă formație fiind Hapoel Tel Aviv.

La capitolul plecări, David Babunski, macedoneanul crescut de Barcelona, a cerut să fie lăsat să plece, fiind nemulțumit de statulul de rezervă la echipă. Pe langa acestea, Minas Chalkiadikis și Baba Traore au părăsit echipa.

În perioada imediat următoare, FC Botoșani va efectua un cantonament în zona Banatului, deoarece, conform reprezentanților clubului, vremea de acolo este potrivită pentru o pregătire buna. Urmează ca în zilele următoare să se anunțe și eventualele partide amicale.

„Ne-am despărțit deja de unii jucători. Mă refer la Babunski, la atacantul grec (n.r. Minas Chalkiadakis). Mai este o discuție dacă pleacă sau nu Chindriș. Nici nu ai timp să faci mari schimbări. Nici la veniri nu vor fi foarte mulți. Avem un fundaș central din Costa de Fildeș (n.r. Ulrich Meleke) care a semnat. Vor mai veni niște copii de 16-17 ani”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
61

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
43

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
387

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...