Restricționarea circulației pe timp de noapte ar putea deveni din nou realitate

Restricționarea circulației pe timp de noapte ar putea deveni din nou realitate

România ar putea să se întoarcă la restricționarea circulației pe timp de noapte, o situație care a mai fost aplicată pe perioada stării de urgență.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă la Arad că evaluează o eventuală decizie privind restricționarea circulației pe timp de noapte, din cauza pandemiei, în condițiile în care tot mai multe localități au trecut pragul de 3 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori.

“Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a spus premierul Orban, care pare decis să-i țină pe români închiși în case.

Premierul a mai precizat că, deocamdată, nu vor fi luate măsuri suplimentare pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
24

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
76

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
89

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...