Registrul Auto Român: „NU mai puteți anula telefonic programările”

Registrul Auto Român: „NU mai puteți anula telefonic programările”

Registrul Auto Român își modifică modul de procesare a programărilor. Practic, de luni, nu se vor mai putea anula telefonic programările.

Registrul Auto Român a anunțat printr-un comunicat de presă mai multe modificări ale modului de procesare al programărilor. Începând cu data de 28 octombrie 2019, anularea programărilor nu se va mai putea face telefonic, ci exclusiv on-line.

„În continuare Call-Center RAR va opera telefonic pentru dumneavoastră programări și reprogramări, însă ne rezervăm dreptul de a ne limita la cel mult două vehicule pentru fiecare apel primit. Demersurile noastre au ca scop fluidizarea activității de programare, reprogramare sau anulare”, se explică în comunicatul de presă.

Anularea on-line a unei programări este cât se poate de la îndemână: veți găsi butonul „Programări | Anulare Programări” în partea de sus a oricărei pagini de pe site-ul Registrului Auto Român. Următorul pas este scrierea cuvântului ANULEZ în căsuța indicată, după care vă vor fi cerute numărul programării și seria caroseriei, alături de numărul de telefon.

Registrul Auto Român mai menționează că trebuie să fiți atenți și la un alt aspect: pentru a putea reprograma un vehicul va trebui să anulați mai întâi programarea inițială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
19

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
27

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
151

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...