Protestatarii au pregatit listele cu revendicari! FOTO

Protestatarii au pregatit listele cu revendicari! FOTO
Sase botosaneni protestau, la ora 17.00, in Piata Revolutiei, in zona ajungand si primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, edilul promitand inca de aseara ca le prelua doleantele.

Cei sase protestatari, care aseara au avut o prima intalnire cu primarul Catalin Flutur, au pregatit in o lista cu doleante, cele mai multe fiind de interes national:

- demisia lui Emil Boc,
- constituirea de urgenta a unui guvern provizoriu de uniune nationala
- alegeri anticipate
- dreptul la exprimare libera
- egalitate de sanse pentru toti locuitorii Romaniei







UPDATE, ora 17.20: Cinci dintre protestatari au intrat in biroul primarului Catalin Flutur, unde vor prezenta doleantele si listele cu revendicari.  

UPDATE, ora 17.50: Protestatarii au iesit de la intalnirea cu primarul Catalin Flutur. Acestia spun ca i-au inaintat primarului 5 liste (redactate in nume propriu, de fiecare dintre cei cinci cetateni), listele cuprinzand o serie de revendicari atat de nivel local, cat si de nivel national. Catalin Flutur a promis ca le va raspunde celor cinci protestatari. 

Oamenii spun ca vor continua protestele pana cand pleaca Basescu si Boc si solicita alegeri anticipate.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...