Protecția Copilului face anchetă după clipul electoral PSD în care cântă doi copii

Protecția Copilului face anchetă după clipul electoral PSD în care cântă doi copii

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului s-a autosesizat dupa aparitia unui videoclip pro-PSD in care canta doi copii si verifica daca a existat acordul parintilor.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Maramures, Adrian Mandru, a declarat, vineri, ca situatia va fi evaluata si se va stabili daca celor doi minori le-au fost incalcate drepturile. "DGASPC Maramures s-a autosesizat in urma aparitiei in spatiul public a unui videoclip in care apar doi copii, minori, ca interpreti. Acestia au fost identificati, fiind vorba despre doi frati din Baia Mare. Incercam sa luam legatura cu parintii pentru a vedea daca au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situatia si se va stabili daca au fost incalcate drepturile copiilor", a afirmat Adrian Mandru, potrivit Ziare.com.

Videoclipul ar fi fost filmat in incinta Muzeului Satului din Baia Mare. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a postat joi pe Facebook o melodie maramureseana, interpretata de doi copii.

"A mai aparut un cantec superb din Tara Maramuresului! Despre PSD", a scris Codrin Stefanescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, intr-un comentariu, el a precizat ca nu PSD a comandat cantecul.

"Superba melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii canta din tot sufletul. In toata tara", a mai scris secretarul general al social-democratilor.

In cantecul "Hai Romani iesiti la vot", doi copii interpreteaza o linie melodica specifica zonei Maramuresului, pe un text in care oamenii sunt indemnati sa voteze PSD.

"Frunza verde de bostan/ Eu nu-i fac sluj lui Timmermans" si "PSD-ul nu jigneste/ El doar ca ne ocroteste/ Gradinite, scoli si bani/ Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD invatam/ Pe bunici sa-i ajutam/ Pe bunici sa-i ajutam/ Cu pensia lor marita/ Viata e mai linistita", sunt doar cateva dintre versurile cantecului pro-PSD, scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
31

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
129

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
89

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...