Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani

Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani
Marti, la Gradinita 19 Botosani s-a finalizat parteneriatul educational interjudetean- Interferente intre traditional si alternativele educationale in invatamantul prescolar.

Parteneriatul incheiat cu unitati prescolare din judetul Neamt, Poiana Teiului, Farcasa, si Gradinita 19 Botosani a constat in schimburi de experienta, vizite reciproce, schimburi de materiale didactice si informative, programe artistice, vizite la unele obiective istorice din cele doua judete.

"Astazi, la Gradinita 19 Botosani, partenerii de proiect au urmarit o activitate demonstrativa cu abordarea metodelor interactive si de grup, au vizionat un program artistic care a constituit evaluarea activitatilor optionale desfasurate in acest an scolar, expozitii cu lucrari ale copiilor si cadrelor didactice, au schimbat impresii despre importanta acestui proiect", a precizat Veruta Chita, director al Gradinitei 19 Botosani.

In program au fost incluse si o vizita la Scoala cu clasele I-VIII nr. 17 Botosani si o intalnire cu profesori metodisti si documentaristul de la Casa Corpului Didactic Botosani.

"Colaborarea a fost fructuoasa, apreciata de toti partenerii si, ca urmare, s-a propus ca, incepand cu anul scolar 2008-2009, sa demaram un proiect pe teme de formare continua", a completat Veruta Chita.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două cutremure în această dimineață în România.

astăzi, 10:22
113

Două cutremure au avut loc luni dimineață, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.Primul cutremur a avut loc la graniță cu România, &icir...

La Urgențe după un accident nefericit la joacă!

astăzi, 10:09
225

Un băieţel de şapte ani din Botoşani a ajuns la Urgenţe după un accident nefericit la joacă.Micuţul, care locuieşte în zona Parcul Tineretului, se afla la joacă împreună cu ...

Un copil de 6 ani a fost trimis la Iași în stare gravă după ce a fost atacat de câinele familiei!

astăzi, 08:48
547

Un copil de şase ani din Havârna a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacat de câinele familiei. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în curtea familiei...