Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani

Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani
Marti, la Gradinita 19 Botosani s-a finalizat parteneriatul educational interjudetean- Interferente intre traditional si alternativele educationale in invatamantul prescolar.

Parteneriatul incheiat cu unitati prescolare din judetul Neamt, Poiana Teiului, Farcasa, si Gradinita 19 Botosani a constat in schimburi de experienta, vizite reciproce, schimburi de materiale didactice si informative, programe artistice, vizite la unele obiective istorice din cele doua judete.

"Astazi, la Gradinita 19 Botosani, partenerii de proiect au urmarit o activitate demonstrativa cu abordarea metodelor interactive si de grup, au vizionat un program artistic care a constituit evaluarea activitatilor optionale desfasurate in acest an scolar, expozitii cu lucrari ale copiilor si cadrelor didactice, au schimbat impresii despre importanta acestui proiect", a precizat Veruta Chita, director al Gradinitei 19 Botosani.

In program au fost incluse si o vizita la Scoala cu clasele I-VIII nr. 17 Botosani si o intalnire cu profesori metodisti si documentaristul de la Casa Corpului Didactic Botosani.

"Colaborarea a fost fructuoasa, apreciata de toti partenerii si, ca urmare, s-a propus ca, incepand cu anul scolar 2008-2009, sa demaram un proiect pe teme de formare continua", a completat Veruta Chita.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1102

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
209

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
336

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...