Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani

Promovarea experientei pozitive prin parteneriate educationale - Gradinita 19 Botosani
Marti, la Gradinita 19 Botosani s-a finalizat parteneriatul educational interjudetean- Interferente intre traditional si alternativele educationale in invatamantul prescolar.

Parteneriatul incheiat cu unitati prescolare din judetul Neamt, Poiana Teiului, Farcasa, si Gradinita 19 Botosani a constat in schimburi de experienta, vizite reciproce, schimburi de materiale didactice si informative, programe artistice, vizite la unele obiective istorice din cele doua judete.

"Astazi, la Gradinita 19 Botosani, partenerii de proiect au urmarit o activitate demonstrativa cu abordarea metodelor interactive si de grup, au vizionat un program artistic care a constituit evaluarea activitatilor optionale desfasurate in acest an scolar, expozitii cu lucrari ale copiilor si cadrelor didactice, au schimbat impresii despre importanta acestui proiect", a precizat Veruta Chita, director al Gradinitei 19 Botosani.

In program au fost incluse si o vizita la Scoala cu clasele I-VIII nr. 17 Botosani si o intalnire cu profesori metodisti si documentaristul de la Casa Corpului Didactic Botosani.

"Colaborarea a fost fructuoasa, apreciata de toti partenerii si, ca urmare, s-a propus ca, incepand cu anul scolar 2008-2009, sa demaram un proiect pe teme de formare continua", a completat Veruta Chita.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
259

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
156

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
229

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...