Prins la volan după opt luni de la suspendarea carnetului de conducere

Prins la volan după opt luni de la suspendarea carnetului de conducere

Un tânăr care conducea o mașină la mai bine de opt luni de la suspendarea carnetului de conducere, a fost prins ieri de polițiștii de la Botoșani.  

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stăuceni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional 29D, în localitatea Stăuceni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta figura în baza de date cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna mai 2019.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis”, eu explicat polițiștii.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
27

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
139

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
686

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...