Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Raluca Bors
www.jurnaluldebotosani.ro

Raluca Bors de la Grupul Scolar Bucecea este, incepand cu data de 17 octombrie, noua presedinta a Consiliului National al Elevilor (CJE).

Eleva in clasa a X-a, Raluca a reusit sa-i convinga pe colegii sai ca este cea mai buna candidata dintre cei 26 de tineri care doreau sa ocupe respectiva functie.

Alegerile au avut loc ieri, in Aula Colegiului National A.T. Laurian, unde Daniel Botezatu, inspector educativ, a organizat alegerile. Dupa o prezentare succinta a activitatii de pana acum a acestor consilii, cu precadere a modelelor de buna practica, s-a declansat procedura de vot.

Elevii candidati s-au prezentat cu un curriculum vitae si o scrisoare de intentie, a declarat Daniel Botezatu. Presedintele, vicepresedintele si secretarul au fost alesi prin vot direct si secret.

Elevii prezenti la intalnire au ales ca vicepresedinte pe elevele Nechifor Oana de la Colegiul National A.T. Laurian si Bianca Parascal de la Liceul Teoretic Anastasie Basota din Pomarla. Luciana Murarasu, de la Colegiul Grigore Ghica Voievod, din municipiul Dorohoi, a fost aleasa secretar al CJE.

Inspectorul Daniel Botezatu a precizat ca la intalnire au fost prezenti reprezentanti din fiecare liceu din judet.

Imi doream sa fiu aleasa si chiar asa a fost. Le multumesc colegilor mei pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta functie. Voi face tot posibilul sa promovez interesele elevilor, a declarat Raluca Bors, noul presedinte ales al CJE.

Sursa: Jurnalul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
1

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...