Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Presedintele elevilor botosaneni este din Bucecea

Raluca Bors
www.jurnaluldebotosani.ro

Raluca Bors de la Grupul Scolar Bucecea este, incepand cu data de 17 octombrie, noua presedinta a Consiliului National al Elevilor (CJE).

Eleva in clasa a X-a, Raluca a reusit sa-i convinga pe colegii sai ca este cea mai buna candidata dintre cei 26 de tineri care doreau sa ocupe respectiva functie.

Alegerile au avut loc ieri, in Aula Colegiului National A.T. Laurian, unde Daniel Botezatu, inspector educativ, a organizat alegerile. Dupa o prezentare succinta a activitatii de pana acum a acestor consilii, cu precadere a modelelor de buna practica, s-a declansat procedura de vot.

Elevii candidati s-au prezentat cu un curriculum vitae si o scrisoare de intentie, a declarat Daniel Botezatu. Presedintele, vicepresedintele si secretarul au fost alesi prin vot direct si secret.

Elevii prezenti la intalnire au ales ca vicepresedinte pe elevele Nechifor Oana de la Colegiul National A.T. Laurian si Bianca Parascal de la Liceul Teoretic Anastasie Basota din Pomarla. Luciana Murarasu, de la Colegiul Grigore Ghica Voievod, din municipiul Dorohoi, a fost aleasa secretar al CJE.

Inspectorul Daniel Botezatu a precizat ca la intalnire au fost prezenti reprezentanti din fiecare liceu din judet.

Imi doream sa fiu aleasa si chiar asa a fost. Le multumesc colegilor mei pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta functie. Voi face tot posibilul sa promovez interesele elevilor, a declarat Raluca Bors, noul presedinte ales al CJE.

Sursa: Jurnalul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Luni, 28 Septembrie 2020
232

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campio...

Tânăr amendat pentru că fotografia buletinele de vot

Luni, 28 Septembrie 2020
251

Un tânăr din localitatea Corni, din județul Botoșani a fost amendat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce fotografia buletinele de vot, informează Inspectoratul de Poliț...

Mâine: Cod galben de inundații în Botoșani

Luni, 28 Septembrie 2020
843

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare de tip Cod galben de inundaţii, valabilă marţi, vizând râurile Jijia și Siret, iar afl...