Premiul I la matematica i-a adus un laptop performant!

Premiul I la matematica i-a adus un laptop performant!

Serban Ilincariu

Pasiunea pentru matematica i-a adus Marele Premiu si un laptop performant la un concurs national! Lumea miraculoasă a cifrelor este căutată de cei care explorează lucruri noi, precum Şerban, un copil de doar zece ani, care a reuşit să obţină rezultate meritorii la obiectul său preferat, matematica.

În anul şcolar trecut a participat la toate concursurile de matematică organizate atât pe plan local cât şi naţional unde, de fiecare dată, a obţinut premii importante, pe măsura muncii depuse. Iată câteva dintre acestea: Euclid, Arhimede- Suceava, Evaluare în Educaţie, Micii matematicieni- Hârlău, Smart, Micul matematician, concursul organizat de Centrul de Excelenţă Botoşani.

Din colecţia sa de diplome şi medalii, cea mai importantă este aceea care reprezintă Premiul I , la faza pe ţară a Concursului Naţional "Evaluare în Educaţie", desfăşurat în luna iunie. Lucrările au fost corectate la Bucureşti, iar comisia a deliberat acordarea celei mai înalte distincţii pentru cel mai mare punctaj obţinut, la matematică, elevului Ilincariu Şerban, elev în clasa a IV-a în acest moment, la Şcoala cu clasele I- VIII Nr.7 "Octav Băncilă" Botoşani, îndrumat de prof. Orăşanu Daniela.

Marele premiu constă într-un laptop performant, pe care Şerban îl va primi în cursul lunii noiembrie. Pe lângă matematică, Şerban este pasionat de istorie şi de tenis. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
731

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
240

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
195

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...