Premiul I la matematica i-a adus un laptop performant!

Premiul I la matematica i-a adus un laptop performant!

Serban Ilincariu

Pasiunea pentru matematica i-a adus Marele Premiu si un laptop performant la un concurs national! Lumea miraculoasă a cifrelor este căutată de cei care explorează lucruri noi, precum Şerban, un copil de doar zece ani, care a reuşit să obţină rezultate meritorii la obiectul său preferat, matematica.

În anul şcolar trecut a participat la toate concursurile de matematică organizate atât pe plan local cât şi naţional unde, de fiecare dată, a obţinut premii importante, pe măsura muncii depuse. Iată câteva dintre acestea: Euclid, Arhimede- Suceava, Evaluare în Educaţie, Micii matematicieni- Hârlău, Smart, Micul matematician, concursul organizat de Centrul de Excelenţă Botoşani.

Din colecţia sa de diplome şi medalii, cea mai importantă este aceea care reprezintă Premiul I , la faza pe ţară a Concursului Naţional "Evaluare în Educaţie", desfăşurat în luna iunie. Lucrările au fost corectate la Bucureşti, iar comisia a deliberat acordarea celei mai înalte distincţii pentru cel mai mare punctaj obţinut, la matematică, elevului Ilincariu Şerban, elev în clasa a IV-a în acest moment, la Şcoala cu clasele I- VIII Nr.7 "Octav Băncilă" Botoşani, îndrumat de prof. Orăşanu Daniela.

Marele premiu constă într-un laptop performant, pe care Şerban îl va primi în cursul lunii noiembrie. Pe lângă matematică, Şerban este pasionat de istorie şi de tenis. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

Duminică, 17 Noiembrie 2019
1184

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

Duminică, 17 Noiembrie 2019
317

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

Duminică, 17 Noiembrie 2019
339

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...