Premieră la Cinema Unirea!

Premieră la Cinema Unirea!
Vineri, 24 mai, de la ora 19.00, la Cinema Unirea va rula premiera națională a filmului Puzzle.

Filmul va rula la Botoșani până pe 30 mai de la ora 19.00.

• Regia Andrei Zincă

• Cu Adrian Titieni, Cătălina Mustaţă, Rodica Mandache

• Gen film o Dramă

În România post-revoluţionară, valorile au suferit o schimbare dramatică, determinând transformarea multor destine individuale.

Un executor judecătoresc de 51 de ani (Adrian Titieni), frustrat de existenţa lui solitară şi lipsită de pasiune, îşi dă seama că cei din jurul său nu fac altceva decât să se folosească de el.

Deşi are o familie frumoasă şi e căsătorit de mulţi ani cu Lena (Cătălina Mustaţă), realizează că singurul prieten îi este un bătrân scriitor orb (Dan Nuţu), pe care îl cunoaşte când ajunge să îl evacueze din propria locuinţă. Inspirat de gândirea acestuia, găseşte curajul să treacă dincolo de toate regulile pe care le acceptase în viaţă.

Astfel, va regăsi bucuria unei existenţe libere şi pasionante, şi ajunge să se îndrăgostească de o femeie mult mai tânără decât el (Tünde Skovràn).

Pentru ea, va fi gata să sacrifice tot ceea ce construise până atunci: căsătoria, slujba, poziţia socială. Până la urmă, însă, descoperă că, din nou, a fost doar folosit.

La fel ca piesele unui puzzle, toate destinele protagoniştilor se înlănţuiesc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul din Btoșani își deschide porțile pentru curioși, la finalul săptămânii

astăzi, 13:22
24

La data de 25 octombrie a fiecărui an, în întreaga Europă este sărbătorită ”Ziua Europeană a Justiţiei Civile”.Cu acest prilej, Tribunalul Botoşani organizeaz...

Dosar penal pentru un tânăr din județ. Ce nereguli avea mașina pe care o conducea

astăzi, 12:37
132

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ29C, au identific...

Pescuitul ilegal, sancționat de jandarmii de la Botoșani

astăzi, 11:36
238

În urma verificărilor efectuate în habitatele piscicole naturale din județul Botoșani la sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii de la Botoșani au aplicat 18 sancțiuni ...