Poșta Română, sub atac informatic

Poșta Română, sub atac informatic

Poșta Română informează clienții despre atacul informatic din ultima perioadă, precizând că o parte dintre clienți au primit un e-mail prin care sunt anunțați că urmează livrarea unui colet și sunt îndrumați să acceseze un link pentru a urmări trimiterea.

Clienții sunt sfătuiți să nu deschidă acel mesaj și să nu acceseze link-ul pentru că în PC-ul destinatarului se va descărca un virus de tip troian.

„În ultima perioadă, o parte dintre clienții noștri au primit un e-mail prin care sunt anunțați că urmează livrarea unui colet și sunt îndrumați să acceseze un link pentru a urmări trimiterea. După accesarea link-ului, în PC-ul destinatarului se va descărca un virus de tip troian.

Preocupați în permanență de securitatea și siguranța dispozitivelor dumneavostră, vă informăm că Poşta Română nu comunică decât de pe adresele oficiale de e-mail. De asemenea, adresa de e-mail prin care asigurăm suport clienților noștri este suportclienti@posta-romana.ro.

Dacă ați primit un astfel de mesaj, vă rugăm să nu deschideți acel mesaj și să îl marcați ca spam și să nu accesați link-ul! În situația în care cunoașteți pe cineva care a primit un astfel de mesaj, vă rugăm să-i recomandați măsurile de mai sus”, au transmis reprezentanții Poștei Române.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
18

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
76

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
36

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...