Polițiștii din toată țara sunt în alertă: o fată de 13 ani a fost răpită. Se face apel la cunoștința societății civile

Polițiștii din toată țara sunt în alertă: o fată de 13 ani a fost răpită. Se face apel la cunoștința societății civile

Poliţiştii din întreaga țară caută o minoră, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, și un tânăr, care i-ar fi cerut să o însoțească. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată,  Puică Daria-Maria, de 13 ani, din comuna Vultureni, județul Cluj, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, 45 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colanți, de culoare neagră sau gri, model zebrat, tricou negru, cu model floral, și era încălțată cu pantofi sport.

Minora ar fi fost abordată de un tânăr, de 27 de ani, care i-a cerut să-l însoțească, ambii plecând într-o direcție necunoscută.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m, 75 kg, ten măsliniu, constituție slabă.

La momentul plecării cu minora, acesta era îmbrăcat cu un trening de culoare verde.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
111

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
370

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
148

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...