Poliția locală ridică mașinile parcate neregulamentar în municipiul Botoșani

Poliția locală ridică mașinile parcate neregulamentar în municipiul Botoșani

Mai mulți șoferi botoșăneni au avut o surpriză neplăcută în această perioadă, în momentul în care au vrut să plece cu mașinile. Roțile vehiculelor erau blocate și au trebuit să scoată bani din buzunare pentru a-și putea începe activitatea.

Polițiștii locali au organizat o acțiune pentru identificarea conducătorilor auto care parchează pe timpul nopții mijloacele de transport marfă și bunuri, dar și cele de transport persoane în alte locuri, decât cele special amenajate.

“În conformitate cu art. 12 alin. 5 din H.C.L. nr 292/2017, parcarea mijloacelor de transport mărfuri şi bunuri şi a celor de transport persoane, altele decât autoturismele, precum şi a tractoarelor de orice tip, inclusiv gama de utilaje aferente, se face în spaţii aflate în proprietate privată, în locurile declarate la autorizare sau în parcările special amenajate pentru aceste categorii de vehicule, semnalizate prin indicatoare sau marcaje”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Pe durata acțiunii a fost dispusă blocarea unui număr de 11 vehicule și sancționarea persoanelor vinovate, cuantumul amenzilor fiind de 6000 lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
15

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
170

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
437

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...