Plângerea Cristinei Verona la Poliţie înainte de a muri: i-a fost furată identitatea

Plângerea Cristinei Verona la Poliţie înainte de a muri: i-a fost furată identitatea
Jurnalista le-a povestit poliţiştilor despre ce e vorba, s-a apucat să scrie plângerea, dar nu a mai avut răbdare să o termine şi a plecat în grabă. "Credea că i-a fost furată identitatea pe internet", spune comisarul Diana Sarca, purtător de cuvânt al Polţiei Capitalei. Matei Radu Verona, fostul său soţ, le-a declarat anchetatorilor că a vorbit cu Cristina în urmă cu aproximativ o săptămână.

Anchetatorii au aflat de la apropiaţii Cristinei Verona că de câteva luni aceasta trecea printr-o perioadă foarte proastă. A ameninţat de mai multe ori că se sinucide, iar din apartamentul ei vecinii au auzit de multe ori zgomote puternice, rezultatul crizelor ei de nervi. Este şi motivul pentru care mama ei, care locuia în Drumul Taberei, a venit să locuiască în apartamentul din Primăverii cu ea.

Matei Radu Verona, fostul său soţ, le-a declarat anchetatorilor că a vorbit cu Cristina în urmă cu aproximativ o săptămână şi că nimic din comportamentul ei nu l-a dus gândul la ce avea să se întâmple.

Cristina Verona lucra de câţiva ani ca freelancer, după cum povesteşte Alison Mutler, chief correspondent Associated Press Bucuresti. În ultima perioada, aceasta se plangea ca proiectele sale merg mai greu din cauza crizei. Tot în ultimul timp, fosta jurnalista se ocupa de brosurile unor clinici de stomatologie, mai povesteşte Mutler.

Cadavrele au fost descoperite, marţi seara, după ce vecinii au sunat la 112 şi au reclamat că din locuinţa celor două, situată la etajul 1 al imobilului de pe Bulevardul Primăverii nr.43 vine un miros puternic. Atât uşa, cât şi geamurile locuinţei erau închise din interior, fapt ce exclude ipoteza unui dublu asasinat. Cercetarea la faţa locului a fost făcută după ce un pompier a forţat uşa balconului.

Potrivit concluziei legiştilor, necropsiile celor două femei arată că bătrâna în vârstă de 77 de ani a murit sufocată, cel mai probabil cu o pernă, iar fiica sa, care ar fi autoarea omorului, s-a spânzurat cu nişte cabluri electrice. Cele două femei ar fi decedat cu cel puţin trei zile înainte de a fi descoperite cadavrele.

Există mai multe plângeri ale vecinilor făcute la poliţie, din care reiese că femeia de 44 de ani ar fi avut un comportament bizar. În scenariul anchetatorilor, imediat după ce şi-a omorât mama, Cristian Verona ar fi conştientizat ceea ce a făcut şi şi-ar fi pus capăt zilelor.

Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, Cristina Verona a fost corespondent al agenţiei Associated Press în perioada 1990 - 1993. A condus încalitate de fost redactor-şef revista Elle, precum şi publicaţiile Reader`s Digest şi Sale&Pepe. A lucrat, de asemenea, la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relaţii Publice.

Cristina Verona era divorţată şi nu avea copii. Împlinise 44 de ani pe 30 aprilie.

 

Realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
81

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
155

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
52

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...