Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO

Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO
17 botosaneni au iesit in Piata Revolutiei, pentru a protesta, acestia scandand lozinci antiguvernamentale. Printre protestatari se afla si seful Serviciului RUNOS din cadrul Spitalului Judetean, care a venit cu propriile revendicari.

Unul dintre botosaneni cere adoptarea "Legii martiale pentru hoti, criminali, tradatori de tara si vanzatori de tara", in timp ce alti protestatari au venit cu noi caricaturi la adresa sefilor tarii.

Stelian Aivancesei, seful Serviciului RUNOS de la Mavromati, care a fost dat afara in repetate randuri si a castigat in instanta reincadrarea pe post, a spus ca protesteaza impotriva ingradirii dreptului la munca, nerespectarii sentintelor, a angajarilor formale si discriminarii la locul de munca.

"Jos Basescu, jos, esti un mincinos", "Basescu, nu uita, Botosani nu te mai vrea", "Udrea, nu uita, tara nu-i poseta ta", "Jos mafia locala" sunt cateva dintre scandarile celor aflati acum in fata Teatrului Mihai Eminescu.


Vineri seara a avut loc si un mic incident. Un botosanean care sustine actuala putere a scandat lozinci pro Basescu si si-a manifestat sustinerea fata de actualul primar, Catalin Flutur, fiind huiduit de catre protestatari. Barbatul a fost indepartat din zona de catre jandarmi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Poetului

Vineri, 17 Ianuarie 2020
114

Ca de obicei, publicăm astăzi  încă o poezie găsită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Aceasta a fost trimisă de Silvia  Mihăilescu. Vă dorim lectură plăcută.POET...

Zbor nou de pe Aeroportul de la Salcea: Suceava - Viena

Vineri, 17 Ianuarie 2020
470

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a anunțat astăzi că va fi introdus un nou zbor direct pe ruta Suceava-Viena. Blue Air a avut acum câțiva ani același zbor, de pe ...

Din 2021, nu se mai iese din țară cu carte de identitate simplă, fără cip recunoscut la nivel european!

Vineri, 17 Ianuarie 2020
719

Începând din 2021 nu mai poți ieși din țară fără carte de identitate cu cip! Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Ion Marcel Vela.În schimb, cetățenii rom&acir...