Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO

Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO
17 botosaneni au iesit in Piata Revolutiei, pentru a protesta, acestia scandand lozinci antiguvernamentale. Printre protestatari se afla si seful Serviciului RUNOS din cadrul Spitalului Judetean, care a venit cu propriile revendicari.

Unul dintre botosaneni cere adoptarea "Legii martiale pentru hoti, criminali, tradatori de tara si vanzatori de tara", in timp ce alti protestatari au venit cu noi caricaturi la adresa sefilor tarii.









Stelian Aivancesei, seful Serviciului RUNOS de la Mavromati, care a fost dat afara in repetate randuri si a castigat in instanta reincadrarea pe post, a spus ca protesteaza impotriva ingradirii dreptului la munca, nerespectarii sentintelor, a angajarilor formale si discriminarii la locul de munca.

"Jos Basescu, jos, esti un mincinos", "Basescu, nu uita, Botosani nu te mai vrea", "Udrea, nu uita, tara nu-i poseta ta", "Jos mafia locala" sunt cateva dintre scandarile celor aflati acum in fata Teatrului Mihai Eminescu.






Vineri seara a avut loc si un mic incident. Un botosanean care sustine actuala putere a scandat lozinci pro Basescu si si-a manifestat sustinerea fata de actualul primar, Catalin Flutur, fiind huiduit de catre protestatari. Barbatul a fost indepartat din zona de catre jandarmi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
141

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
105

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...