Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO

Piata Revolutiei, insufletita din nou de protestatarii botosaneni! FOTO
17 botosaneni au iesit in Piata Revolutiei, pentru a protesta, acestia scandand lozinci antiguvernamentale. Printre protestatari se afla si seful Serviciului RUNOS din cadrul Spitalului Judetean, care a venit cu propriile revendicari.

Unul dintre botosaneni cere adoptarea "Legii martiale pentru hoti, criminali, tradatori de tara si vanzatori de tara", in timp ce alti protestatari au venit cu noi caricaturi la adresa sefilor tarii.

Stelian Aivancesei, seful Serviciului RUNOS de la Mavromati, care a fost dat afara in repetate randuri si a castigat in instanta reincadrarea pe post, a spus ca protesteaza impotriva ingradirii dreptului la munca, nerespectarii sentintelor, a angajarilor formale si discriminarii la locul de munca.

"Jos Basescu, jos, esti un mincinos", "Basescu, nu uita, Botosani nu te mai vrea", "Udrea, nu uita, tara nu-i poseta ta", "Jos mafia locala" sunt cateva dintre scandarile celor aflati acum in fata Teatrului Mihai Eminescu.


Vineri seara a avut loc si un mic incident. Un botosanean care sustine actuala putere a scandat lozinci pro Basescu si si-a manifestat sustinerea fata de actualul primar, Catalin Flutur, fiind huiduit de catre protestatari. Barbatul a fost indepartat din zona de catre jandarmi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Maeștrii în informatică de la „Laurian”, nominalizați ca cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

astăzi, 19:56
400

Profesorul din Botoșani care coordoneză loturile naționale în cadrul olimpiadelor internaționale de informatică de doi ani, după alți cinci în care a coordonat lotul de seniori, și elevul cu...

În acest weekend: „Frumoasa și bestia”, pe scena Teatrului pentru Copii

astăzi, 18:56
51

Duminică, 22 septembrie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30, boto;[nenii sunt a;teptaí la Teatrul „Vasilache”, unde pot viziona spectacolul „Frumoasa şi Bestia“, &i...

A murit regizorul Alexandru Darie

astăzi, 18:41
341

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, ...