Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din PSD: Am fost mazilita

Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din PSD: Am fost mazilita
Oana Niculescu Mizil, deputat de Calarasi, si-a anuntat, duminica, demisia din PSD. Mizil a tinut sa sublinieze ca, desi pare ca a fost data afara din partid, de fapt ea a fost cea care a vrut sa plece.

Totodata, deputatul si-a acuzat fostii colegi ca au "mazilit-o": "Am aflat de la televizor ca eram data afara de la conducerea PSD Calarasi (...) Am fost mazilita, iar judetul Calarasi a fost vandut de PSD catre PNL", scrie ziare.com.

Motivul pentru care si-a dat demisia din randul social-democratilor, a explicat Mizil intr-o conferinta de presa de duminica, este ca PSD a incetat sa mai fie un partid care face politica pentru oamenii obisnuiti, ci pentru interese de grup, financiare sau personale.

"Din pacate, lucrurile s-au schimbat fata de trecut, iar pentru unii lideri PSD, puterea si averea personala sunt mult mai importante. Ar vinde pe orice, ca sa fie in fruntea bucatelor, ar face orice. Ce am facut eu pentru Calarasi se vede, am fost prezenta mereu pentru calaraseni (...) As dori sa fie clar ca nu am contestat niciodata ideile marete care aduc beneficii cetatenilor, contest modul in care teoria se pune in practica, in favoarea interselor personale", a declarat Oana Mizil in conferinta de presa.

Fosta pesedista a adaugat ca a primit oferte de la "toate formatiunile in afara de USL".

Biroul Permanent al PSD a decis luni, cu unanimitate de voturi, inlocuirea deputatei Oana Niculescu Mizil de la sefia PSD Calarasi. Se pare ca presedintele de onoare, Ion Iliescu, invitat la sedinta BPN de luni, i-ar fi cerut personal fostului sef al PSD Calarasi Doru Ioan Taracila sa se implice personal si activ in reorganizarea filialei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
528

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
377

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
639

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...