Nu țin cont de reguli pe șosele, dar au mult tupeu!

Nu țin cont de reguli pe șosele, dar au mult tupeu!
Prinși pe picior greșit, s-au ales cu permisul de conducere suspendat, dar s-au urcat din nou la volan! Unul dintre "eroi" a fost implicat și într-un accident rutier, fiind la un pas de producerea unei tragedii.

În cursul serii de duminică, în jurul orei 22.45, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie, din oraşul Darabani, P.G., de 30 de ani, din comuna Hudești, judeţul Botoşani, a fost implicat în producerea unui accident rutier soldat cu avarii, autoturismul său intrând în coliziune cu un alt vehicul, care rula în faţă.

Verificările efectuate au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat pentru 120 de zile, începând cu 10.10.2016.

După mai puțin de 24 de ore, luni seara, în jurul orei 20.55, B.N., de 21 de ani, din municipiul Botoșani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism  pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani.

Poliţiştii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 05.11.2016.
          
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drum public a unui autoturism, de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
65

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
98

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
161

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...